Dette visste du ikke om sex!

Visste du at å spørre partneren hvor mange han har hatt sex med er helt poengløst, og at du ikke bør oppbevare kondomer i lommeboken?

Publisert Oppdatert
1. Ikke synd på de single

I følge en undersøkelse har ugifte menn og kvinner sex gjennomsnittlig fire ganger i måneden. Gifte har sex rundt syv ganger i måneden, men dette mener Happen Magazine sannsynligvis dreier seg om kjedelige rutineversjoner.

2. Ikke spør om antall

De fleste av oss har nok vært fristet til å spørre en potensiell partner om hvor mange sexpartnere h*n har hatt. I følge kondomprodusenten Durex kan vi spare oss bryderiet, for de har nemlig undersøkt; Menn hadde i snitt hatt 10,2 partnere, og kvinner 6,9. At fordelingen er skjev må enten tyde på at mennene lyver, at det er mange flere homofile enn man vet om, eller at det finnes noen særdeles aktive kvinner der ute.

3. Menn tar initiativet

Selv om vi har kommet langt er det fortsatt menn som tar initiativet til sex, faktisk dobbelt så ofte som kvinnene.

4. Ha beskyttelsen klar!

Kondomer som har ligget gnissende i en lommebok har mye større risiko for å sprekke enn en kondom rett fra boksen. Sørg derfor for å ta med deg egen beskyttelse du vet er av god kvalitet.

5. One-night stands vanligere enn man skulle tro

I følge en ny undersøkelse har 44 % av alle voksne hatt minst en one-night stand.

6. For dårlig tid til sex

I følge The Journal of Sex Research varer et forspill i gjennomsnittlig 12 minutter, men både menn og kvinner skulle ønske det varte lenger. Selve samleiet varer i gjennomsnitt mellom 5 og 7 minutter.

7. Sex er finfin trening

Du forbrenner mellom 100 og 200 kalorier på en halvtime i høyet, i følge Columbia Univerity's Health Services. Også så mye mer behagelig enn en spinningtime da gitt!

8. Dyrt å være sexy?

Gjennomsnittlig pris for et lekkert undertøyssett fra en undertøysbutikk i USA: Ca 75 dollar. Gjennomsnittlig pris for en bomullstruse og en enkel t-skjorte i USA: 5 dollar. Gjennomsnittlig pris for en sunn lunsj laget fra bunnen av: 10 dollar. Gjennomsnittlig pris for et fastfoodmåltid fullt av karbohydrater og fett: 4 dollar..

Kilde: Happen Magazine i_236330

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning