Dette tenker han om deg

Er menn overfladiske drittsekker eller bare tvers igjennom ærlige? Vi avslører hva han tenker om deg!

Publisert Oppdatert
Vi kan alle innrømme at vi ønsker å ta oss bra ut, og enten du har en sofistikert stil eller kler deg som om du er på stranden, er det moro å vite hva gutta tenker om deg!

Ekspertråd fra forfatter

Det er gøy å få blikkontakt med en kjekkas på gata, og det er artig å flørte på byen. Men tenk hvor mange ganger du har sett på kveldens utkårede og ønsket at du kunne lese tankene hans. Vi gir deg noen hint!

I den ferske boken "The MANual", skriver Steve Santagati hva menn tenker når de ser på kvinner med forskjellige stiler. Dette er snop for oss damer..

Forfatter Santagati åpner boken med kvasse kommentarer:

- Oppmerksomhet mot forfengelighet virker utrolig overfladisk, men faktum er at i kjærlighetens navn er dette det første en mann legger merke til ved en kvinne.

Kommentarer som "Mange menn er overfladiske" , "Jeg vil at han skal elske meg for personligheten min" eller "Jeg hater å trene", kommer ofte fra kvinner som ikke bryr seg så mye om utseendet sitt, eller kler seg utiltrekkende.

Ingen sier at du ikke kan kle deg som du vil, men om du ikke tenker over hvordan du kler deg, begrenser dette sjansen din for å treffe en mann som finner deg tiltrekkende, sier Santagati.

Les videre for flere råd fra forfatteren;

Undertøy

- Undertøy kan være billig, men styr unna typiske tre-pakninger med rosa, blå og grønne truser eller bestemorbukser som når deg til ribbena og henger som en bleie.

- Undertøy er plagg som du bør synes like mye om som menn gjør. Mange kvinner har sagt at de føler seg utrolig sexy og går annerledes på gaten bare ved å vite at de går med frekt undertøy. Og om undertøy kan gjøre det med kvinner, hva tror du det gjør med menn? Du har mye å velge i mellom, så løp og kjøp!

Sko

- Menn bryr seg ikke! Menn forstår at kvinner liker å ha masse sko men ikke hvorfor de må ha så mange av de. Likevel skjønner menn at de skal gi komplimenter til kvinnene om skoene deres slik at kvinner blir smigret.

- Om en mann legger merke til en kvinne, er det slettes ikke skoene han ser på først.

- Men, det er en stil menn liker, og det er høye hæler. Det handler helst om at høye hæler får kvinner til å se flotte ut, ikke skoen i seg selv. Høye hæler gir lengre, sexy ben, rak rygg og sprettrumpe. Et eksempel er kvinner i bikini og høyhæla sko - utrolig sexfiksert bilde og ikke særlig praktisk på en sandstrand, men menn legger definitivt merke til det..

Hår

- Hår, derimot, er svært iøynefallende og vakkert på kvinner. Hår betyr mye for menn og er noe av det mest sexy på kvinner. Håret kan funke som en slags blekksprut som skal fange en stakkars mann som er så betatt av en kvinne - det vil aldri slippe ham.

- Tekstur og farge spiller ikke så stor rolle så lenge håret er rent og pent, gjerne med en rett-ut-av-senga vri.

- Jeg mener at kvinner med langt hår er mer sexy enn kort hår. Det tror jeg er fordi langt hår er uvanlig på menn. Dessuten er det ikke særlig mange kvinner som kler kort hår. På gata er det som oftest langhåra kvinner menn ser på.

- Men husk på at ikke alle hårsalonger er bra steder. Vær så snill å tenk sexy og få det gjort skikkelig. Om du tviler, kan du se på kjendisstiler og kopiere dem. En rotete stil er sexy og hva du bør prøve; tenk på Sheryl Crow, Jessica Alba, Jane Seymore og Reese Witherspoon.

- Noen tips er å ikke farge håret ditt basert på fargekart. Unngå hårsveiser med kjip pannelugg, og ikke klipp håret ditt etterhvert som du blir eldre, det trenger du absolutt ikke!

Kjoler

- Alle kvinne bruker kjoler på forskjellige måter. Det beste rådet er å velge en kjole som fermhever kroppens beste sider. Enten det er en nydelig rumpe, fantastiske lår, eller et vakkert kraveben.

- Formen og høyden din avgjør hva du bør kle deg i, men her kommer noen tips:

Korte kvinner:

 • Bruk høye hæler for å få lengre ben.
 • Bruk kjoler som er lett tettsittende men som fremdeles gjør at rumpa di beveger seg fritt.
 • Bruk løse bomullskjoler om du har noen ekstra kilo på kroppen - da viser du rumpen og bena på en mer flatterende måte.

  Høye kvinner:

 • Husk å ha en rak holdning, trekk skuldrene tilbake og løft frem brystkassen.
 • Bruk lengre kjoler som sitter inntil bena dine. Du skal se etter tettsittende design.
 • Du kan bruke enten flate sko eller høye hæler, det kommer an på hvor høy du ønsker å være.
 • Pass på at i allefall 60 prosent av huden din er dekket med tøy.
 • Som med korte kvinner er løse bomullskjoler penest om du har litt ekstra kilo på kroppen.

  Topp og underdel

  - Dette er i grunnen veldig enkelt. Du må ha topper og underdeler i skapet ditt som er skikkelig mannejaktere. Topper med utringning og tettsittende snitt, og jeans med lekker rumpe. Du kan godt mikse og matche litt fra forskjellige deler av klesskapet, men husk på at av og til kan det lønne seg og slå seg løs på byn!

  Briller

  - Briller er sexy! Det er fantastisk hot så lenge du velger en look som passer ansiktet ditt og holder glassene fri fra fingeravtrykk og inneklemte øyenvipper. Jeg elsker kvinner med briller!  Kilde: The MANual av Steve Santagati (2007)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning