Dette ødelegger sexlivet ditt!

Er du skyldig i å ha begått noen av følgende sexsynder? De har alle potensiale til å ødelegge sexlivet ditt..

Publisert Oppdatert
Men ikke få panikk! Du kan beskytte deg mot de. Hvis du vil være den beste elskerinnen han noen gang har hatt, følg nøye med:

Sexsynd 1:

De fleste mennesker får sine mest intense orgasmer når de har oralsex. Kvinner som hopper opp og ned for å få en sæd-dråpe et sted hvor det ikke bør være, er topp på listen over "Jenter jeg aldri vil ligge med igjen" for gutta. Hvordan kan det noen gang være opphissende for en gutt å se en kvinne nærme seg penisen hans med nesen sin rynket og "æsj!"-utrykk i ansiktet hennes?

Kom over det

Hvis du er bekymret for lukt, hans eller din, hopp på ham rett etter en dusj. Løs alle problemer ved at du bruker en posisjon hvor du har kontroll (for eksempel kan han stå fremfor deg mens du sitter på sengen med ansiktet mot ham og holder penisen hans og tar den i munnen din). Når det gjelder svelging, har de fleste menn ingenting imot at du ikke vil det så lenge det finnes et appellerende alternativ til det.

Hvis du gjerne vil at han skal komme et annet sted, forsøke å fjerne munnen din mens du fortsetter å stimulere han med hånden din, og la ham komme et annet sted, gjerne over kroppen din. Ja, det vil bli litt grisete, men sex er grisete! Og jo tidligere du aksepterer at det er ingen måte å unngå å ende opp svett og skitten med flekker og rynkete laken, jo bedre blir det.

Sexsynd 2:

Vil partneren din kle deg ut som en serveringsdame? Eller vil han at du slikker vannmelon fra navelen hans? Spill et morsomt spill naken! Vi tenner alle på forskjellige saker, og hvis dette er noe som tenner ham, hvorfor ikke godta det? Bare fordi "de normale" ikke ser ut til å tenne på det samme i sengen, hvem bryr seg? Så lenge ingen blir skadet fysisk eller følelsesmessig, og det ikke blir en konstant nødvendighet, kan du fint forsøke.

Alt går, og ingenting dreper et sexliv fortere enn en partner som nekter å pushe seg selv ut fra sin seksuelle komfortsone. Hvis du nekter hver gang dersom han foreslår noe nytt, sender du ut et klart signal: din nytelse og dine behov er ikke viktig for meg. Hvis du dømmer han for å foreslå noe sjokkerende og dårlig, vil dette garantere at han aldri mer vil foreslå noe i nærheten av interessant igjen. Dette betyr ikke at du skal godta alt han foreslår, men forsøk å ha et åpent sinn!

Kom over det

Adopter dette mottoet: "Hvis jeg ikke har noen virkelige moralske protester til hva min partner ønsker å gjøre, skal jeg ikke bare si "jeg liker det ikke", jeg skal prøve det en gang". Forsøke med rollespill eller skittensnakk men med forskjellige tvister. Eller kan du komme på en annerledes ide til noe dere ikke har gjort før så han ikke føler seg avslått. Minst like viktig som at du er åpen for hans forslag er det at du foreslår noe selv!

Sexsynd 3:

De fleste kvinner har sin første orgasme solo fordi det i motsetning til hos mannen kan vise seg å være ganske så komplisert å nå klimaks. Mens han kjemper mot å kontrollere pinligheten som ereksjoner på uønskede steder, gjør de fleste jenter det motsatte.

Jenter låser seg bort på mørke rom og forsøker å finne ut hvilke knapper de skal trykke på, og hvordan få ting til å skje mens romvenninnen ikke skal finne ut noe. Frustrerende? Ja, men helt klart verdt det! 95 prosent av kvinner som onanerer kan få orgasme. Faktisk, hvis du er kvinne og aldri har onanert før, er sjansene store for at du aldri har hatt en orgasme heller.

Kom over det

Hvis du ikke får orgasme så ofte som du skulle ønske at du gjorde, legg ned litt innsats i å finne ut hvorfor. Eksperimenter med forskjellige onaniteknikker helt til du treffer noe som både fungerer og er partnervennlig. Følg med når dere har sex, og hjelp til der det trengs. Vær klar over hva du liker og hva som ikke er fullt så bra.

Husk også å bruke hodet, fantaser om tidligere partnere, kommende partnere, din nåværende partner eller en venninne. Fremfor alt, dump latterlige forventninger til hvordan god sex skal være. Det er mange som tror at god sex bare skjer på magisk vis, men i virkeligheten er det annerledes.

Etter seks år sammen vil kanskje ikke den fysiske tiltrekningen være som da dere nettopp hadde møtt hverandre og hadde sex fire ganger om dagen. Hvorfor aksepterer vi at ansiktet og kroppen endrer seg med tiden, og at vi trenger å jobbe for å holde de i form, men fremdeles tror vi at sexlivet og kjærligheten vil holde uten innsats fra begge parter? Forstå at du må jobbe for det, og du vil se flere langsiktige resultater!

Sexsynd 4:

Dersom du alltid venter på at partneren din skal ta inititativ til sex, har du absolutt gått glipp av noe. Makt kan være svært opphissende, og ingenting føles mer sexy enn å være den som drar opp glidelåsen og behandler godisene på en frekk måte! Å ta initiativ til sex når det ikke er din vanlige stil, kan gi sexlivet en skikkelig opptur! Når partneren din ikke er på vakt, vil du få et kick av å være den som har makten til å gjøre noe med sexlivet deres.

Kom over det

Ta initiativ så ofte som du kan, og husk at sex kan være godt selv om man ikke følte at man hadde lyst eller ork i utgangspunktet. Mennesker liker vaner, kroppen vår liker rutiner fordi det holder saker og ting enkle i en komplisert verden. Ta en vaffel hver dag etter lunsj og etter rundt tre-fire dager vil det bli en vane helt automatisk. Kroppen din vil vente på sukkerrushet, og ved å ha regelmessige orgasmer, vil kroppen din forvente sin regelmessige sexkvote. Det er verdt å pushe seg selv, også når du ikke lengter etter det!

Sexsynd 5:

Vi har alle vært der, i det ene øyeblikket stønner du med en utrolig lyst, i det neste øyeblikket er alt "dødt". Eller hvem har ikke skrudd på lyset og oppdaget at mensen hennes kom litt tidligere enn forventer, og sengen ser ut som en krigssti. Kanskje våkner du opp med en ukjent elsker mens du har gårsdagens sminke på deg, de falske øyenvippene har falt av på ene øyet. Eller hva med når du tvinger kjæresten din ned på kne for så å huske på at du har smurt deg inn med soppinfeksjonskrem. Ekkelt!

Kom over det

Det er pinlig, men pinlige sexsituasjoner blir raskt morsomme sexhistorier. Det handler om noe som fokuserer på å komme tett innpå og personlig med noen andre, og det betyr at det er svært lite du kan slippe unna med. Dårlig ånde og illeluktende kroppsdeler, kroppshull som begynner å "snakke" sine egne lyder. Med så mange utallige potensielle katastrofer, må dere nesten unngå å være i samme rom for å garantere å se fresh og kul ut konstant. Gi det opp nå, og begynn å være naturlige!Kilde: ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning