Dette ødelegger kjærligheten

Hvordan går det med forholdet deres? Vi forteller deg hvilke feller du ikke bør gå i.

Publisert Oppdatert
Enten dere har vært sammen i fire måneder eller fire år; det er greit å vite hva man bør verne kjærligheten mot.

Sjalusi

Overdreven sjalusi fra deg vil bare får partneren din til å føle seg fanget. Dette kan føre til at han vil reise fra deg fordi du får ham til å føle seg klaustrofobisk. Og det er ironisk nok det eneste du skulle ønske ikke skjedde.

Seksuelle problemer

Om dere har problemer seksuelt og ikke klarer å snakke om de eller få profesjonell hjelp, bør alarmen begynne å ringe. Forskjellige mennesker har forskjellige behov, og en gang i uken kan være nok for deg men gjerne ikke for partneren din.

Gamle problemer

Problemer fra fortiden kan overskygge det nåværende forholdet. Om du opplever problemer med usikkerhet, dårlig selvtillit, avhengighet, økonomi, stoff eller alkohol, er det urealistisk å vente at problemene ikke vil påvirke forholdet deres.

Finansiell bekymring

Økonomisk bekymring er en del av livet, det er få par som aldri opplever dette. Men konstant bekymring om penger, gjeld og misbruk, kan skape mye negativ spenning i ethvert forhold. Når par ikke kan synkronisere sine brukervaner i forhold til sin finansielle hverdag, er problemene ikke langt unna.

Foreldrefellen

Foreldre må være enige om hvordan de skal oppdra ungene sine. Om den ene forelderen tillater barna å gjøre noe mens den andre forbyr det, skaper dette forvirring hos ungene og stress i forholdet. Når barn er stebarn er dette enda viktigere. Foreldre må bestemme seg for visse grunnregler og holde seg til dem.

Svigerforeldre

Når foreldre er misfornøyde med ditt partnervalg, eller om foreldre er uvillige til å slippe barnet sitt, skaper dette problemer for paret. Dette er et evig stress for familien og alle føler at de blir dratt i hver sin retning.

Ekskjærester

Noen ganger dukker det opp ekskjærester som ikke vil gi seg i jakten på deg. Dette kan skape uendelig mye dramatikk og sjalusikrangler. Om det plager kjæresten din at du møter din gamle flamme, må du prøve å se det fra hans side. Er en kopp kaffe med gamlekjæresten din virkelig verdt kranglene du har med kjæresten hjemme? På den andre siden, har partneren din kanskje en grunn til å være sjalu?Kilde: health.com,ivillage,health24

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning