Dette legger han merke til

Dette legger han merke til med én gang!

Publisert Oppdatert
I sekundet en mann møter deg for første gang, begynner han å danne seg et inntrykk av deg, og underbevisst sjekke om du passer inn på kravlisten hans. Kriteriene kan være avgjørende for om han vil møte deg igjen eller ikke.

Du vet når du ser en mann ute som lar øynene gli over lokalet, forbi deg, og deretter tilbake igjen på deg? Ville det ikke vært spennende å vite hvorfor han så tilbake på deg? Det kan du så absolutt vite, mener Jackie Black, forfatter av boken "Meeting Your Match";

- Det er noen ting menn legger merke til med en eneste gang når de møter deg, sier hun til nettstedet Cosmopolitan.

Her er de!

1. Hvor tykt håret ditt er

Dette handler om evulosjonen. Siden huleboertiden har menn blitt tiltrukket av store og fyldige lokker på kvinner. Dette signaliserer nemlig om kvinnen er sunn og har gode gener.

Les også: Grei nok sex?

Les også: -Gir litt mer f...

Les også: Slik binder han seg til deg2. Om smilet ditt er ekte

Noen ganger når du smiler eller ler på en ekte måte, vil øynene dine stråle mer og du vil få flere smilerynker. De fleste menn er gode til å gjennomskue om smilet ditt er ekte, og har du et ekte smil vil de automatisk tenke at du er en avslappet dame det er morsomt å være sammen med.

3. Vennegjengen din

Han legger merke til hvor mange venner du har med deg på utestedet. Er du med en altfor stor gjeng kan dette skremme han fra å ta kontakt med deg, det samme gjelder om du bare er sammen med en venninne. Da vil han ikke forstyrre dere. En perfekt størrelse på vennegjengen ute er tre, da kan dine to venninner holde hverandre med selskap mens han kontakter deg.

4. Stemmeleiet ditt

Studier viser at menn blir tiltrukket av stemmer som er lysere enn gjennomsnittet, mest sansynlig på grunn av evolusjonen igjen; en lys og klar stemme er tegn på ungdommelighet og god helse.

5. Hofte- og midjemål

Igjen handler det om evolusjonen. Menn tenker med en gang på hvem som ser passende ut til å få barn sammen med. Om midjen din er litt mindre enn hoftene dine, signaliserer dette fruktbarhet. Så fremhev midjen din med for eksempel et stort belte i livet.

6. Om du gløder

Menn assossierer en sunn glød i huden med god, mental helse. Det er fordi stress og angst kan gi uren, matt eller grå hud. Bruk en god dagkrem og gjerne solpudder over kinnene for å få frem en ekstra glød.

7. Øynene dine

Folk fokuserer på øynene mer enn de gjør på noen annen kroppsdel. Dramatisk øyesminke kan derfor skremme ham bort, så om du sminker deg, gjør det på en måte som får øynene dine til å stråle fremfor å gjemme de bort. Tenk komplimentære farger som fremhever øyenfargen din.

Kilde: Daniel Amen, MD, Forfatter av "The Brain and Love", David Feinberg, PhD og Professor i Department of Psychology, Neuroscience, og Behavior ved McMaster University, Helen Fisher, PhD og Professor i Anthropology ved Rutgers University og forfatter av " Why Her? Why Him?", Lisa Shield, dating coach i Los Angeles. flrt220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen