Den sexy kunsten

Lyst å lære hvordan du kan ha behagelig sex under 69-stillingen samtidig som du stimulerer partneren din? Les videre!

Publisert Oppdatert
69-stilllingen er en stilling som tillater dere begge å utføre og motta oralsex samtidig.

Den vanlige stillingen er du oppå ham med baken din mot ansiktet hans, kjønnsorganet mot munnen hans. Samtidig er munnen din plassert over penisen hans.

Fordi dere gir og mottar nytelse samtidig, er det mange som påstår at denne stillingen gir den ultimate erotiske følelsen. Andre finner den svært frustrerende. Det er altfor lett å bli for lat når dere når slutten! Hvis partneren din jobber med sin magi og du er i ferd med å nå klimaks, er det vanlig å glemme å gi ham nytelse og forsøke å slippe unna med et par overfladiske slikk.

Det er derfor mange mennesker som bruker denne stillingen i sin ungdom og legger den bort da de blir eldre fordi de har bestemt seg for at det blir for mye jobbing. Dette er en stor feil! Stillingen gir en frekk variasjon i sexlivet ditt og bare ved noen få justeringer, er stillingen lett å mestre.

Nedenfor kan du lese kunsten 69-stillingen bringer med seg.

Dette er herlig!

Å sette kjønnet rett oppi ansiktet på partneren din er igrunnen ganske frekt.. Nettopp derfor føles det så frigjørende å gjøre det! Kvinner føler seg ofte svært vågale ved å vise sitt underliv, og dermed med å senke deg ned på ansiktet hans, å det å vite at han ser rett inn i deg, kan være svært opphissende for begge to!

Fordi 69-stillingen avslører hele underlivsregionen, gir du ham tilgang til det glatte området mellom vagina og anus, dermed har han muligheten til å stimulere deg mye mer enn bare på klitoris.

Synd men viktig..

 • Husk å dusje!
  Det kan være svært ubehagelig for deg selv og partneren din, om du oppdager at du har glemt å dusje tidligere på dagen, i det du setter deg ned rett ved nesen hans..

  Noen menn synes at 69-stillingen er så erotisk at de får utløsning svært raskt, kanskje etter to slikk. Dette er grunnen til at det ofte er lurest for ham å starte med deg lenge før du starter med ham.

 • Å gi og motta nytelse samtidig er fantastisk, men det har en stor bakside. Du må følge med, og det betyr at du ikke kan miste deg selv i øyeblikket. Dette er dessverre et større problem for menn enn for kvinner. Å få orgasme for menn er svært enkelt; bare det at du har munnen nær penisen hans kan noen ganger være nok til å sende ham over toppen. Kvinner er jo som kjent kompliserte vesener og trenger spesifikk, konstant ikke-gjør-noe-annet-enn-det-du-holder-på-med-ellers-vrir-jeg-hodet-av-deg-stimulasjon for å nå klimaks. Og dersom han er nære ved å få deg til å komme, vil han fortsette å gi deg oppmerksomheten som du behøver!

 • Dersom han klarer å fortsette på deg etter at du er ankommet orgasmeland, er det ganske enkelt for deg å bli for vill og glemme at munnen din er pakket rundt et svært sårbart kjønn. Noen kvinner biter sammen tennene når de får orgasme, og har du ikke sett en mann gråte før, har du sjansen dersom du gjør det i en 69-stilling.

 • Hvis dere har sex i den tradisjonelle 69-stillingen (du på topp), ligger du faktisk feil vei for tungen hans til å kunne virke på de mest sensitive delene av klitorisen din. Så avhengig av hvor lang, bred og vibrerende tungen hans er, kan dette bety at hans stimulasjon ikke føles så bra for deg som vanlig sex.

  Få det til å virke

 • Ved å bruke hendene dine!
  Dersom det er for pinling og vanskelig å forsøke å bare bruke munnen din for å stimulere han, så bruk hendene dine! Og ikke vær redd for å fjerne munnen din og jobbe på ham med hendene dine for å gi deg selv en pause. Det samme gjelder for han.

 • Putestøtte
  Å legge en pute under hodet hans vil gjøre at han ikke får stiv nakke av å måtte løfte hodet sitt for å få kontakt med deg. Eller forsøk å ligge i stillingen sidelengs, begge to med lårene dratt opp som støtte for partnerens hode. Hvis du liker å bli åpnet vidt opp, få ham til å legge armen sin bak ditt øverste kne.

 • Deg først
  Hvis det nesten alltid tar lenger tid for deg å få orgasme enn det tar for han, få ham til å starte på deg først mens du ligger bak og slapper av. Start ved å bruke hendene dine på ham når du føler at du blir opphisset og bare stryk ham når du kjenner at du nærmer deg orgasme.

 • Stå oppreist
  Forsøke å gjøre 69-stillingen oppreist! Dette gir deg en unik følelse av å få orgasme med hodet ditt vendt nedover. For å få deg dit, legger han ansiktet ditt over sengen med hodet ditt over kanten. Så står han mot ansiktet ditt, bøyd over mens han løfter deg opp med dine ben rundt nakken hans.  Kilde: ivillage.com Foto: Colourbox.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning