De pinligste datene

Forumbrukerne deler sine beste historier!

Publisert Oppdatert
Mislykket blinddate

4 år siden, blind date i Oslo på en sykt varm sommerkveld.

Traff dama utenfor en resturant - hadde klart å stresse max for å rekke frem i tide. Så daten sitt førsteinntrykk av meg var når jeg bykset jeg over veien - så trikken tutet på meg - SVETT i panna og maximalt fokusert på at "nå gjør jeg et dårlig inntrykk, nå gjør jeg et dårlig inntrykk".

Herfra og ut ballet det egentlig bare på seg - glemte å lukke opp døra for henne, glemte å dra ut stolen, glemte at jeg ikke liker kylling - kom på det etter jeg fikk det servert osv.

Når jeg endelig følte jeg hadde fått "tatt meg inn", så kom en dame jeg hadde holdt på med sammen med den nye typen sin, og satt seg på bordet 1 meter unna oss. Det ble varmt, varmere og varmest. Klarte ikke å kontrollere "ukomfortabelheten" min et sekund. Husker svært lite av hva jeg snakket med daten om den kvelden, men husker jeg fikk spørsmålet "går det bra?" noen ganger.

Dama var utrolig pen og sjarmerende, og jeg fikk faktisk "lurt" meg til en date nummer 2 - som takk gode gud gikk bra..

Gjemsel

Dette var etter en date da jeg var ca 16 (som jeg ikke likte og unngikk å svare på telefoner fra etter daten). Jeg så ham på et kjøpesenter og kikket vekk, jeg hørte han ropte på meg. Selvfølgelig lata jeg som jeg ikke hørte ham, og jeg skyndte meg i andre retningen for å prøve å snike meg avgårde. Jeg gjemte meg inni en butikk bak et stativ med klær. Tydeligvis må han ha fått med seg min desperate flukt, for han kom etter meg og fant meg krypende bak dette stativet, tror det var ganske åpenlyst hva jeg drev på med.

Manglende sosiale antenner

Var min første blinddate, en kar som jeg hadde snakket med en del på nett.. Førsteinntrykket var vel at han så klumsete ut, hadde litt pingvingange. I tillegg så hadde han barbert seg på hodet for anledningen, jeg hadde bare sett han på en uklart bilde der han hadde hår. Uten hår så fikk han hodeform som minnet litt om en alien. Vi dreiv og tusla rundt før filmen vår skulle begynne, han var ivrig på å holde hender. Hvem f... gjør det med en fremmed?

Når vi kommer til kinoen stikker jeg innom do og skriver en melding til venninna mi om at jeg helst har lyst til å forsvinne herifra. Den planen gikk i vasken når han står rett utenfor døra inn til toalettet. Han syntes visst at en skikkelig actionfilm var passende for en første date (han valgte film) og jeg prøvde så godt jeg kunne å blokke unna hans forsøk på klåing under den grusomt kjedelige filmen der han visstnok skulle holde meg i hånda fordi det var så skummelt.

Endelig var filmen ferdig, men så hadde jeg akkurat mistet siste toget hjem, så jeg måtte vente en time på neste. Lengste timen i mitt liv tror jeg, hadde svært lite å snakke om da han ikke kunne snakke om annet enn biler og jobben sin.

Endelig kom tiden for toget mitt, han ble med ut på perrongen og spurte om han fikk et kyss. Snakk om manglende sosiale antenner..

Et par dager etterpå så sa jeg at det her var dødfødt, men da hadde han visst allerede sendt blomster som kom på døra noen dager etterpå!

  • Les flere historier her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen