De morsomste sexleketøyene

Det finnes mange rare leketøy i nattbordsskuffer verden over. Vi har samlet de rareste og morsomste sexleketøyene, så om de ikke bidrar til bedre sex så bidrar de kanskje til en god latter?

Publisert Oppdatert
Sexbransjen utvikler seg med enorm hastighet, og snart finnes det vel like mange vibratorer som det gjør mennesker på denne klode. Noen produkter skiller seg ut, og det er disse vi har funnet frem, etter intens leting.

Husker du de gode gamle «hoppeballene»? Nå kommer de i voksenversjon .. Hvor behagelig det er å hoppe rundt på denne ballen vites ikke.

Når man tar på seg denne sjokoladetrusa vil kroppsvarmen smelte sjokoladen, og innby partneren til å spise/slikke opp godsakene. Finnes både for kvinner og menn, men vi vil kanskje påstå at den fungerer best på kvinnen?Badeender med vibrering har vært på markedet en god stund, men nå har vibratorpingvinen kommet også. Kjempesøt, og kan stå på badekarskanten uten at noen trenger å reagere nevneverdig.

Singel, men ønsker deg en partner? Denne vibratoren kan ikke bare gi deg seksuell nytelse, den snakker også!

Vibrerende egg som festes med stropper rundt lårene, og som stimulerer klitoris er slett ingen nyhet. Men denne marihøneversjonen er fryktelig søt, så den måtte med.

Bare sette deg ned å se litt på TV, sier du? Da passer denne puffen bra.. Sørg bare for å rydde bort "møbelet" før svigermor kommer på besøk.Kjenner du en mann som er fotfetisjist og samtidig kunne trenge en sjømannsbrud? Da må dette være den perfekte gaven.

Verdens største dildo?

Ok, dette er kanskje ikke et sexleketøy, men den måtte med allikevel. Denne metallhånden er nemlig på godt norsk en «ballekløer», og skal være det perfekte hjelpemiddel når man av en eller annen grunn ikke orker eller makter å klø seg med sin egen hånd. Gavetips til late menn?

Foto: gadgets.no, sextoysex.xom

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning