De deiligste stillingene

Lei av de "vanlige" sexstillingene? Det finnes en mengde forskjellige måter å ha sex på. Vi har plukket ut de fire beste, og vi garanterer deg at du nærmest vil hyle etter mer!

Publisert Oppdatert
Dypt, dypere, dypest

Noen ganger er det greit å være øverst, og være den som bestemmer. Stillingen innbyr til øyekontakt, og han har begge hendene fri til å stimulere deg. Attpåtil kommer han dypt inni deg. Hvis du vil ha den samme følelsen, men foretrekker å ligge nederst, kan dere gjøre følgende:

Legg deg ned på sengen, med overkroppen og rumpa på madrassen, og bena på gulvet. Når han går inn i deg trekker du bena mot brystet, slik at han får fri «passasje». Det beste er om han lar det ene benet stå på gulvet, og hviler det andre kneet mot sengekanten. Da er det enkelt for han ådu holde balansen, og han slipper å holde igjen hele vekten sin med armene. Hvis du vil ha han enda lengre inn i deg, kan du legge bena dine over skuldrene hans, og eventuelt krysse bena bak nakken hans slik at du har han skikkelig i «saksa». Hvis du liker å bli dominert kan du be han holde fast armene dine over hodet ditt, da er det ikke vanskelig å leve seg inn i en fantasi der han bestemmer, og du bare «ligger der».

Dyrisk

Å bli tatt bakfra (enten vaginalt eller analt), er noe de fleste par har forsøkt. Denne stillingen er spesielt bra hvis mannens penisstørrelse er i minste laget. Har han stort utstyr kan det være lurt å unngå at mannen står bak, fordi det kan være smertefullt for kvinnen når det støtes mot livmoren. Stillingen er også perfekt hvis man er glad i å fantasere når man har sex, siden man ikke ser ansiktet til den andre. Du kan jo prøve å forestille deg at det er Brad Pitt som står og stønner en halvmeter bak ørene dine..?

Hvis du er lei av den vanlige «på alle fire i sengen med mannen på knærne bak» stilen, så kan du ta i bruk andre rom og møbler enn soverom og seng. En stol for eksempel. Sett en solid stol mot et bord eller en vinduskarm, slik at den står stødig selv om støtene øker i hastighet. Still deg på knærne oppi stolen, med ansiktet mot stolryggen. La mannen stå bak deg, han kan enten ha begge bena på gulvet, eller støtte det ene opp mot stolen. Beveg rumpa di en anelse sidelengs for en helt spesiell følelse.

Akrobatisk

Når dere først er i gang med en stol så kan dere prøve den neste stillingen i samme slengen. Den ser voldsomt imponerende ut, men er faktisk ganske enkel å gjennomføre.

La han sette seg ned på stolen. Legg deg ned på alle fire foran hans, med ansiktet fra han og rumpa mot han. Be han løfte bena dine opp og rundt livet hans, mens du støtter deg på hendene. Han plasserer hendene på rumpa di, og beveger deg frem og tilbake. Du kan gjerne hjelpe til ved å løfte kroppen med hendene. For deg er det en helt ny følelse, og for han vil den visuelle delen få han til å gå fra konseptene. For en mann er det nemlig ingenting som er mer sexy enn å se på at han penetrerer deg. Hvis du er sjenert og ikke liker tanken på at han får fritt utsyn til underlivet ditt kan dere forsøke stillingen i et mørkt rom med et par stearinlys tent. Da slipper du å bekymre deg over hva han ser (selv om han garantert syns du ser fantastisk ut, uansett.), men han skimter det som skjer.

Bak frem

Denne stillingen er en variant av den vanlige «kvinnen på toppen». Sett deg over han, men med ryggen til ansiktet hans, slik at du ser tærne hans. La han gli inn i deg, og sett deg opp på huk, slik at du hviler kroppen på fotsålene. Beveg deg opp og ned, hvis du trenger litt støtte kan du holde deg fast i lårene hans. Han kan også holde rundt hoftene dine.

Stillingen er en av de absolutte favorittene til de fleste menn, fordi han får se hva som skjer. Og selv om du ikke ser ansiktet til mannen er det ikke vanskelig å forstå at han liker det som skjer; sannsynligvis han lage fornøyde lyder, og du kan også se at lårmusklene hans strammer seg rett før han kommer.

Foto: cupido.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning