De 10 viktigste egenskapene

Det skal mer enn et pent ytre til for at en mann skal falle hodestups. Her får du listen over de 10 tingene menn ser etter i jakten på den han vil dele resten av livet med, den perfekte dame..

Publisert Oppdatert
10. Sjarm

Selv de mest overfladiske menneskene kan ende opp med å forelske seg i hodestups en person som kanskje ikke blir karakterisert som klassisk vakker. En kvinne med en god porsjon sjarm danker lett ut en fotomodell med personlighet som en gråstein. Sjarm er rett og slett det som får gutta til å komme tilbake til oss etter at de har blitt brent. Ja, + den neste tingen på listen..

9. En formfull kropp

Menn liker å vise fram kjærestene sine, det holder ikke at de selv er fornøyde, de vil gjerne misunne alle andre menn også. Og det absolutt mest attraktive skal være en skikkelig timeglassfigur. Tenk på det neste gang du ser deg i speilet og blir deppa fordi du syns rumpa di er for stor!

8. Et pent ansikt

Alle mennesker liker noe pent å se på, men husk at definisjonen av skjønnhet i alle høyeste grad er subjektiv. Noen liker bleke jenter, andre liker brune, noen liker blå øyne, andre liker grønne.

7. Ærlighet

Når hverdagen kommer, og sjekkingen og datingen er over, da vil de fleste menn ha et stabilt forhold med en dame de kan stole på, og som de vet er der, uansett. De beste forholdene er basert på gjensidig respekt og tillit, noe annet vil være som å bygge et hus på kvikksand.

6. Respekt

Mange menn er opptatte av hvordan de fremstår, og det siste de vil er å bli ydmyket i offentlighet, og aller minst av en dame. De fleste klarer å takle kritikk hvis den blir gitt på en god måte, også menn..

5. Humor

Humor er viktig for enhver mann. Ikke bare er det viktig for han at du klarer å få han til å le, det er også viktig at han at han klarer å få deg til å bevege på smilebåndet. Kvinner rangerer alltid god humor høyt på lister over de mest attraktive egenskapene. Tydeligvis er vi ikke alene om nettopp det.

4. Intelligens og selvtillit

Noen menn føler seg truet hvis en kvinne virker smartere enn dem selv. Heldigvis virker det som om denne tankegangen er i ferd med å bli utryddet, og de fleste menn setter pris på en kvinne som har egne meninger, tar egne valg, og facer sine egne konsekvenser. Dårlig selvtillit er aldri attraktivt.

3. Ambisjoner og mål

Selv om det aller viktigste for en mann er at du er hengiven mot han, setter de fleste pris på at du har egne ambisjoner og mål. Det at du har ditt eget liv ved siden av det du har med han er faktisk så viktig at det kan være helt avgjørende for forholdet. Tenk om du hadde hatt en partner som var 100 % opptatt av deg, og kun det? Det ville etter all sannsynlighet blitt fryktelig kjedelig.

2. Et hjerte av gull

Menn er svake for små kjærlighetserklæringer, selv om de på utsiden er tøffe som stål. Små kjærlighetsbrev i matpakken, et hjerte av leppestift på speilet på badet eller favorittmiddagen en helt vanlig mandag er alle små ting som får han til å smelte.

1. Kjærlighet

Når alt kommer til alt er menn enkle. Det eneste de vil ha er kjærlighet, og når de kjenner at hjertet blir varmt av en kvinnes selskap, da kommer alle andre ting i andre rekke. Så er det bare å finne veien til hjertet hos akkurat din drømmemann..

Kilde: Ivillage.com

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning