Bli orgasmeekspert!

En kvinnelig orgasme har ett hovedformål: Å gi glede og nytelse. Her får du tipsene til hvordan orgasmen når nye høyder!

Publisert Oppdatert
Det er britiske Cosmopolitan som har utarbeidet listen over de (i følge dem selv) idiotsikre orgasmetriksene. Kanskje verdt et forsøk?

10 avanserte orgasmetriks


1. Bruk lårmusklene

Klem sammen bena under sex, så du kan føle bena hans på utsiden av dine. På denne måten blir det økt friksjon mellom kjønnsorganene, og hans penis vil stimulere både skjeden og klitoris.

2. La han gå dypt

Dyp penetrering kan føre til en mer intens orgasme. Forsøk å slappe godt av, og vær forsiktig så han ikke støter for hardt mot livmoren, noe som kan gjøre vondt.

3. På leting

Når han står bak deg, forsøk å la han massere g-punktet med penisen. En g-punktsorgasme tar lengre tid å bygge opp, men er mer intens når du først når klimaks.

4. 69 - dobbelt så bra!

69 innebærer at dere ligger oppå hverandre motsatt vei. På denne måten kan dere begge bli tilfredstilt, enten ved å bruke hendene eller utøve oralsex på hverandre. Å få orgasme på denne måten er en spennende opplevelse, siden han har full utsikt til hva som skjer der nede.

5. På hodet

Å ha sex med hodet lavere enn resten av kroppen, for eksempel ved at du ligger med hodet utenfor kantene på sengen, gjør at både hodet og kjønnsorganene får økt blodgjennomstrømning, og du føler en prikkende følelse i kroppen.

6. Bruk deg selv

Om du ikke klarer å oppnå orgasme kun ved penetrering, hjelp til selv! Dette er en vinn-vinn situasjon, siden du både har lettere for å nå klimaks, og mannen syns definitivit det er sexy at du tar ansvar for din egen nytelse.

7. Forsøk nye stillinger

Forsøk for eksempel å ligge på magen med en god haug puter under hoftene. Denne stillingen lar deg slappe helt av, og du kan konsentrere deg om orgasmen.

8. Ta på deg en rolle

Rollespill kan fungere som en oppkvikker på sexlivet. Det trenger ikke å være avansert, dere kan jo forsøke å late som dere skal gjenopppleve deres første seksuelle erfaring sammen?

9. Begynn sexakten før dere ligger i sengen

En kveld dere er ute, enten på kino eller på fest, la undertøyet bli igjen hjemme, og sørg for å fortelle mannen at du går uten.

10. Lille speil på veggen der..

Sett et stort speil der dere har sex, slik at dere kan se hvordan dere ser ut utenfra. Glem eventuelle valker og cellulitter, forestill deg at du ser på en sexy film du lever deg godt inn i..

Kilde: Cosmopolitan i_204499

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning