Bedre orgasme nå!

Selvsagt vil du ha et hetere sexliv, men det er mer du kan gjøre enn å bruke stearinlys og sexy undertøy!

Publisert Oppdatert
Det finnes faktisk utprøvde metoder for å få bedre stimulasjon og ende opp med en større orgasme. Så gjør deg klar for hetere sex med forslag som vil overraske og glede partneren din! I boke Female Ejaculation and the G-spot, skriver Deborah Sundahl om hvordan du skal få partneren din til å slutte å klage.

Her er orgasmetipsene:Modifiser misjonæren

Du er har helt sikkert prøvd standardstillingen misjonæren før. Men mange kvinner klager over at de ikke klarer å oppnå orgasme med mannen som ligger på topp. Denne modifiserte versjonen skal nok få saker og ting til å røre seg;

Ligg på ryggen og legg bena dine over din partners skuldre. Dette er en god stilling dersom du trenger klitoris stimulans for å få orgasme, og det er en fin stilling for å bygge opp en g-punkt orgasme. Han har god kontroll, og kan stimulere ditt g-punkt samtidig som du kan leke med klitorisen din for så å få orgasme.

Fingre og munn, nam!

Mange kvinner synes det er lettere å få orgasme gjennom oralsex enn gjennom samleie. Og partneren din vil elske nye måter å stimulere deg på, lær ham dette:

Be partneren din om å ikke bruke tungen sin som en vibrator på klitoris, men heller kose med den og dine ytre kjønnslepper med sine lepper og tunge. Rolige bevegelser er bedre, da har du tid til å absorbere følelsene og du kan huske å slappe av.

Når du kjenner at du er opphisset, spør han om han kan stikke inn en finger, sakte, og gni på g-punktet ditt veldig sakte men fast. Over tid vil du kjenne at g-punktet ditt blir mer og mer opphisset og hovent, mindre stimulasjon vil dermed være nødvendig for at du skal oppnå orgasme.

Poenget med denne øvelsen er at du skal slappe av og la all sensitivitet og glede vokse og utvikle seg ved at du skifter fokus bit for bit fra klitoris til g-punktet over mange elskovsprøver.

Ansikt til ansikt på en stol

En høy kjøkkenstol er perfekt for å sakte jobbe seg opp til en personlig øyekontaktkommunikasjon. Hvis du er vant til å lukke øynene dine og begrave hodet i puten, vil du oppdage det å være helt tilstede under denne stillingen. Ingens vekt er på noen, dere har ansiktene mot hverandre (han står og du sitter). Du kan se ned på penisen hans, og han få verdifull tilbakemelding om de bevegelsene han gjør når han ser ansiktet ditt og hører lydene du lager.

Fordi denne stillingen gir intens stimulasjon på g-punktet og en klar kommunikasjon, er dette den beste stillingen for begge to til å lære hvordan man kan vekke stimulasjonen og ditt g-punkt. Klitorisen kan også lett bli stimulert. Denne stillingen er genial for dyp penetrasjon - dersom stolen er stødig -, og for å utforske hvor dypt penetreringen kan stimulere til en orgasme.

Bakfra stående

Denne stillingen låner visse elementer fra den ordinære bakfra-stillingen hvor kvinnen er på alle fire og blir entret bakfra. Men dersom dere står oppreist, bøyd lett fremover, vil presset være svært mye tydeligere på g-punktet enn ved den tradisjonelle stillingen. Parterens bevegelser vil skubbe fremover på g-punktet ditt og det er akkurat det som trengs for en god stimulasjon.

Kommuniser!

Gjennom alle disse sexstillingene er det viktig at du har g-punktet ditt opphisset før han kommer inni deg. Å uttrykke gleden og følelser som viser at du er opphisset, er den beste måten å kommunisere med partneren din og vise at du liker det. Dersom han hører "Ja! Det kjennes godt, fortsett slik!" vil han sakke på farten, men fremdeles være opphisset og glad.

Hvis du sier "du må sakke ned", spesielt i en ikke-erotisk stemme, vil han kanskje føle seg diktatert og bekymret over at han ikke gir deg nok nytelse. G-punkt-sensitivitet, orgasme og ejakulering vil ikke skje over natten. Han vil lære et par teknikker og du vil ofre en del timer for at han skal lære seg det du vil.

La ham vite når virkelig når målet, det hjelper om du sier til partneren din "åå!ja! Vær så snill å huske det punktet!". Det får beskjeden frem på en riktig og spennende måte.

Ikke forvent at han alltid vil huske, men forvent at han skal lære etter en stund. Det positive med alle stillingene, og det å lære å vekke g-punktene dine, er den gradvise gleden som oppstår etterhvert. I motsetning til å lære seg å få en orgasme, som ofte fører personer til å holde seg til en metode, kan dere lære dere å variere opplevelsene og orgasmene vil øke etterhvert som du sakte men sikkert vekker g-punktet ditt.

Foto: Colourbox.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning