Analsex, steg for steg

Da vi skulle skrive en guide til hvordan man bør gjennomføre et analt samleie var det en ting som slo oss: Ikke gjør som du ser i pornofilmene.

Publisert Oppdatert
Den eneste erotiske filmen vi har sett som har noe å lære oss vanlige mennesker er Nina Hartleys guide to analsex. Og det er en instruksjonsfilm.

* Viktigst av alt, her som når det gjelder all annen sex, er kommunikasjon. Snakk sammen. Først når dere begge to er innstilt på å prøve er det på tide å gå videre i denne guiden. Ikke all verdens guider, tips & triks eller gode meninger kan hjelpe dere å praktisere analsex om ikke dere begge er innstilt på at dette er noe dere faktisk ønsker å gjøre.

* Hygiene er enda viktigere her enn når det gjelder all annen sex. De fleste nøyer seg med ett bad eller en dusj på forhånd, men det er også mulig å få kjøpt utstyr for en dypere og bedre vask, dersom man ønsker det.
Husk også at en ting ( dildo, buttplugg, finger, penis eller lignende) som har vært i anus aldri må overføres direkte til vagina, siden det kan forårsake infeksjon.

* Bruk mye tid på oppvarmingen, ta fingrene eller tungen til hjelp og pirr området rundt anus, til hun/han greier å slappe helt av.

* Bruk mye glidemiddel, det er bedre med alt for mye enn litt for lite. Dersom det er snakk om å bruke kondom, anbefales ett vannbasert glidemiddel, dersom dere ikke skal det, eller kun bruke en finger, hold dere til silikonbasert glidemiddel. Silikonbasert glidemiddel trekker seg ikke inn i huden på den samme måten, og vil holde det glatt mye lengre. Det er også spesielt glidemiddel beregnet på analt bruk å få kjøpt, disse glidemiddelene inneholder gjerne ett mildt bedøvende stoff.

* Om målet er penetrering, begynn med en finger. La mottageren bestemme tempoet, på den måten er man sikker på at ting ikke gjør vondt¿ Det kan være å anbefale å begynne med en LITEN buttplugg, siden den er helt glatt og man slipper å risikere for eksempel rift fra fingernegler.

Vi tar også med et lite triks som kan være en grei måte å introdusere henne til analsex på.

MRK: det forutsettes at dere har snakket sammen om emnet og hun i hvert fall har gitt samtykke til at hun på et eller annet tidspunkt er villig til å prøve.
Når du slikker henne og samtidig bruker fingrene på henne, lar du simpelthen en finger gli nedover til anus. La den gli noen ganger opp og ned, trekk med godt av hennes naturlige smurning, før du lar fingertuppen finne anus. Så hver gang du presser den andre fingeren inn i hennes vagina, presser du lett mot hennes anus også. Fingeren skal ikke inn, den skal simpelthen føles av henne. Om hun greier å slappe av (og det vil hun etter hvert, kanskje ikke første gangen du gjør dette, men kanskje andre eller tredje gangen) kan du la fingeren gli en millimeter inn i henne der bak. Så sakte som overhodet mulig kan den gli millimeter for millimeter innover. Ikke ta den ut og inn, hold den i ro, bare press litt nå og da¿
Snakk om det etterpå, spør hva hun syntes og bli ikke overrasket om hun likte det og gir deg grønt lys for å gjenta eksperimentet.

Det er to stillinger som er spesielt aktuelle å bruke om man skal prøve ut analsex. Den vanligste er bakfra, hvor hun står på knærne og albuene. På denne måten har personen bak fri tilgang og kan enkelt styre det hele. Bakdelen med denne stillingen er at den personen som står på kne gjerne må stramme musklene en smule for å greie å holde stillingen, noe som kan gjøre penetrering vanskeligere og i verste fall smertefullt.
Den perfekte stillingen for nybegynnere er at hun ligger på ryggen, med en pute eller to under rumpa. På den måten kan hun slappe helt av, samtidig som underlivet blir presset så langt opp at det er en enkel affære å komme til.

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning