Aktiv date

Har du lyst til å overraske med en litt spesiell date? Her får du tipsene til hvordan dere får helt spesielle rammer rundt stevnemøtet.

Publisert Oppdatert
Er du lei av å dra på date som innebærer middag og kino? Imponer daten din ved å invitere han på et aktivt stevnemøte neste gang!

Ut på tur, aldri sur!

Hva med å foreslå en date der dere rett og slett går dere en tur? Ta eventuelt med en liten sekk med litt niste og et pledd, så kan dere ta dere en pause underveis. Enten det er strålende sol og varmegrader eller en iskald vinterdag fungerer denne daten like godt. På toppen av det hele får dere lit trim!

Klatring

Klatring er slett ikke så vanskelig som mange tror, og er den perfekte par-aktivitet. Flere klatreklubber tilbyr nybegynnerkurs som varer i alt fra en kveld til 10-20 ganger. Klatring har en bratt læringskurve, og når dere først har lært dere de elementære tingene kan dere begynne for fullt!

Frisbee

En god gammeldags frisbee kan bidra til mye moro. Fordelen med frisbee er at alle klarer det, og det koster praktisk talt ingenting. Vil dere ta det litt lenger kan dere spille frisbeegolf, som er en golfvariant med frisbee istedenfor golfballer. Målet er å sikte inn frisbee'en mot en kurv. Det finnes frisbeegolfbaner i Oslo, Tønsberg, Arendal, Hamar, Ålesund, Måløy, Sola, Trondheim, Haugesund, Finnøy og Bergen, men man kan også bruke trær eller hull i bakken som mål dersom det ikke finnes en bane i nærheten av dere.

Skøyter og kakao

Lite er så romantisk som en skøytetur en iskald vinterdag. Ta med en termos med kakao og et varmt ullpledd, så kan dere sette dere ned for en romantisk pause. Skøyter koster ikke så fryktelig mye, og varer nærmest evig.

Gokart

Foreslår du en date på gokart-banen vil du garantert få stjerner i boka hos mannen. Sørg bare for at han ikke er av den svært konkurranseorienterte typen, da bør du eventuelt sørge for å tape for han i alle fall. Husk også at langt nyfønet hår og nylagt sminke ikke hører hjemme på en gokartbane, så sørg for å kjøre en naturlig look.

Tivoli

Er du glad i hvinende karuseller og søtt sukkerspinn? Foreslå å ta førstedaten på et tivoli! Dere er garantert et stevnemøte fylt av latter, og når det er skikkelig skummelt i spøkelseshuset så vil han sannsynligvis legge en beskyttende arm rundt deg. En tivolidate passer for de fleste, men undersøk på forhånd om han er livredd alt som heter karuseller, da blir det ikke spesielt festlig.

God date! i_186525

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning