Ærlig sex

- Å lure en gutt til å tro at sexen er bra, er ren dumskap, mener Kristine (22).

Publisert Oppdatert

Saken er skrevet av Cpunktet.no.Kristine (22) er månedens forbilde på Cpunktet.no. Hun snakker åpent om sex med jentene i kollektivet hun bor i, og hennes beste sextips er å ikke ha sex på andres premisser.

- Jeg husker veldig godt første gang jeg oppdaga mitt seksuelle vesen - og det må ha vært i 7-8års alderen. Jeg husker familien satt oppe på stua og så film, og at det kom en sexscene over skjermen.

- Følte meg som et leketøy

Noe skjedde som gjorde at jeg tenkte; dette må undersøkes nærmere. Det utviklet seg til å bli en jevnlig affære, med meg og lykketrollet mitt, siden det stod lett tilgjengelig på hylla. Resten er historie, som de sier.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!Jeg debuterte med en sommerflørt året jeg fylte 18, og er egentlig glad for at jeg ventet så lenge som jeg gjorde. Det føltes ikke så lenge, men man skal lære så mye gjennom sex og sine partnere at jeg er glad jeg tok meg god tid.

Les også: Nattbordskuffen til Cecilie

Les også: Ufrivillig luremus?

Les også: Kåt i kontorlandskapSommeren lærte meg mye om meg selv og forhold til gutter, men det ble litt kræsj mellom en gutt som hadde hatt mye sex og jeg som var helt fersk.

Det ble lett til at jeg satt igjen med en følelse av at jeg var et sexleketøy - rett og slett fordi jeg ikke kjente meg selv seksuelt sett, og kunne dermed heller ikke si ifra. Min nytelse og mine tanker var noe jeg ikke stolte nok på til å uttrykke.

Med årene har guttene kommet og gått, og selvtilliten har vokst i mellom både frosker og prinser. Nå er jeg så heldig å være i mitt første, og herlige forhold med en gutt som er utrolig åpen.

Ærlighet varer lengst

Kjæresten min er god på å få i gang praten om hva, hvor og hvordan, både for ham og meg, og jeg blir like fjetret hver gang han spør hva han skal gjøre for at jeg skal ha det godt.

Det er trygge rammer og mye tøys, og selv uten å bruke ordet, er det ingen som har fått meg til å føle meg så sexy som han gjør.

Og er det noe jeg til stadighet lærer, så er det at ærlighet varer lengst. Å lure en gutt til å tro at det er godt, bare fordi han gjør det er ren dumskap.

Åpner man seg opp og prater om sex, blir sexen mer leken, tryggere, bedre, og det har igjen mye å si for samlivet utenfor soverommet også.

Jeg har aldri pratet mye med mamma om sex, men i løpet av det siste året i et kollektiv med 2 sykepleiestudenter som overhodet ikke legger to fingre imellom, har jeg blitt mye flinkere på å prate om sex.

Vi snakker om vibratorer - jeg er den eneste som fremdeles ikke har leketøy - og vi snakker om gode og dårlige opplevelser i senga. Om hva man bør gjøre hvis gutten er helt på jordet, og om problemer som dukker opp både fysisk og emosjonelt.

Les også: 16 orgasmer på 3 timer

Les også: Tips for kåtere tankegang

Les også: Romantisk sex?Siden vi sover som høns på ei vagle, på rekke og rad, er det bare gøy å snakke om det man hørte foregikk på naborommet kvelden i forveien. En fredagskveld før det braka løs med øl og kos stod plutselig Pirates på inne på stua. Helt normalt!

Vær deg selv

Ikke bare er det gøy, men det er også veldig trygt og lærerikt å kunne være såpass ærlig med de jeg bor med.

Det viktigste rådet jeg kan gi til andre jenter er at man må være seg selv, fullt og helt. Snakk sammen og vær ærlig. Om det gjør deg nervøs, så drit i det. Du får mye igjen for å være tro mot den du er.

Jeg sa tidlig ifra til kjæresten min, at hvis jeg stengte meg inne og var tilbaketrukken, så måtte han bare ta meg på det. Jeg klarer nå å vise mye mer kjærlighet og humor med å være den jeg er. Ikke minst er det helt umulig å få orgasme når du ikke er tro mot deg selv.

Til nå har det bare vært meg, gutta og hendene mine, så jeg gleder meg til å få mitt første sexleketøy! Jeg stoler på ekspertene, og velger en tydelig favoritt MX-Fighter. Skal man først prøve, kan man like gjerne gjøre det ordentlig!

Les mer om sex og samliv på Cpunktet.no

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning