Å våkne sammen

Dere har våknet opp ved siden av hverandre hver dag i flere år.. Eventuelle samtaler følger et fast mønster som er nesten umulig å komme ut av..

Publisert Oppdatert
En gang i blant kan det være en god ide å bryte mønsteret, her som i alle andre sammenhenger. Overrask din kjære på en positiv måte.

*Kanskje pleier du å måtte stå opp hver morgen for å lage frokost og matpakke til barna. En enkel ide kan være å gjøre det klart kvelden i forveien, på den måten får dere 20 minutter ekstra sammen i sengen om morgenen.

*Stå opp litt ekstra tidelig en morgen, kok kaffe, smør et par brødskiver og server din kjære frokost på sengen. Man kan gjøre det på arbeidsdager også, bare man ikke beregner å bruke for lang tid.

*Et lite triks som fungerer utmerket for de fleste her i landet er å stå opp, gå ut og starte din kjæres bil i vinterhalvåret, slik at bilen er både varm og isfri når hun/han skal kjøre på jobben.

*Gå aldri hjemmefra når dere er uvenner. Om dere alltid er venner når dere skiller lag vil dagen føles adskillig lettere for dere begge. Dessuten, om man skal se veldig mørkt på det, mye kan skje på en dag, kanskje er det siste gang dere sees? Da er det vel fint å ha et godt siste minne og ikke en krangel..

*Litt rolig omtanke og forsiktig berøring er for de fleste av oss en perfekt start på en ny, hektisk dag. En hånd som stryker forsiktig over pannen, myke lepper som kysser ditt kinn¿ kan du tenke deg en stort mer behagelig måte å våkne på?

*Ta fri sammen, at dere har barn bør ikke være en hindring. Barna lider ingen overlast om de overnatter hos besteforeldre/svigerforeldre en natt. På den måten kan dere sammen gå ut og nyte en bedre middag, en lang het natt, gjøre slik dere gjorde den første tiden dere var sammen¿ dyrke het sex før frokost uten fare for å bli overrasket av sultne barn.

*Både menn og kvinner liker å se sin partner i sexy antrekk i sexy situasjoner. Gjør noe ut av å vekke din kjære, still gjærne nybarbert/nydusjet med en rose i munnen og jordbær og fløte til frokost..det er lov en gang i blant.

*Morgenen er den beste tiden å ha sex på, det er nå menn og kvinner er nærmest hverandre når det gjelder hormoner og de fleste får lettest orgasme om morgenen. Så hvorfor ikke begynne dagen med et kjapt morgennummer, om ikke hver dag, så i hvert fall en gang i blant?

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning