Å skrive en kontaktannonse

En av de mest utbredte måtene å bli kjent med nye mennesker på via Internet er kontaktannonser. En brevvenn, en å gå på kino med, eller en elsker/elskerinne..

Publisert Oppdatert
De er der, spørsmålet er bare hvordan man skal finne den rette. En god start er å lage en tiltalende kontaktannonse. Innlysende for mange kanskje, men det er uansett mange som ikke aner hva de bør skrive. Vi kan ikke skrive annonsen for deg, men vi kan gi deg noen tips med på veien som kanskje kan gjøre det litt enklere for deg.

Det er tre faktorer du bør ta i betraktning når du setter deg ned for å formulere en annonse:

* Fang leserens oppmerksomhet. På et hvilket som helst kontaktannonse -sted ligger det hundrevis av annonser. Din vanskeligste oppgave er å sørge for at akkurat DIN annonse blir lest. Overskriften er nøkkelen, og bør gjenspeile hva du søker på en positiv og gjerne litt morsom måte.

* Teksten må være beskrivende og gi et utfyllende inntrykk av hvem du er og hva du ønsker. Hva hjelper det vel om din annonse blir lest, om leseren ikke aner noe om hva du egentlig vil?
Styr også klar av negative vinklinger. Når det gjelder å kommunisere med fremmede bør man holde seg til de lyse sider. Skriv om hva du liker fremfor hva du misliker. Et bilde sier mer enn tusen ord, og det er til en viss grad sant. For om du sender et nærbilde av kjønnsorganet ditt, så sier det kun ett ord: "dust".

*Teksten må "be" om et svar. Annonsen bør avsluttes på en slik måte at det føles naturlig for leseren å sende deg et svar. Avslutt gjerne annonsen med noen ord som: "Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg", eller "om du tror vi har noe felles så send meg en mail"

Det var noen små retningslinjer om hva du bør ha i bakhodet neste gang du setter deg ned for å forfatte en annonse. Så går vi over til noen "dødssynder" som dessverre er så alt for vanlige. Vi skal ikke si at de som begår dem ikk får svar, for noen av dem får nok det, men sjansen for å få svar øker betraktelig om du følger tipsene nevnt over.

Tre tips til..

* Ikke skriv annonsen i stikkordsform. De fleste steder gir deg nok plass til å boltre deg, slik at du på en spennende måte kan presentere deg selv og hva du søker.

* De færreste kvinner vil date en mann BARE fordi han har en stor pikk. Spar den slags detaljer til senere. Det er også en god ide å drøye de mest kinky fantasiene til et litt senere tidspunkt.

*En kontaktannonse bør ikke være full av skrivefeil. Skriv den gjerne i et program som retter feilene for deg, så kan du kopiere og lime den inn der den skal ligge.

Den enkleste måten er å bruke litt tid på å lese andres annonser. Hvilken gidder du å lese, og hvilken kunne du tenkt deg å svare på? Å stjele andres tekster er ikke bra, men å hente litt inspirasjon er greit.

Mange av svarene du får vil være fra personer som overhodet ikke passer din personlighet, men du skal være forsiktig med å dømme folk etter en mail. Svar dem som svarer deg, få i gang en dialog, så vil du tidsnok oppdage hvem som har helt andre mål enn deg.

Helt til slutt tar vi med at det er bedre å ha prøvd og feilet enn å aldri ha prøvd. Dessuten vil hvert mislykket forsøk gi deg en ny erfaring som du kan ta med deg videre på veien.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning