5 tips for sex med et smil

Inspirer kjæresten til lekenhet, så får du det akkurat som du vil.

Publisert Oppdatert
  • Les mer på Cpunktet.no!

    1. Flørt

    Man må trives sammen både i og utenfor senga for å ha et sexliv med glimt i øyet. Sexy flørt i hverdagen skaper latter og intern glede mellom dere. Innfør små sexdoser i hverdagen din ved å flørte uhemmet med din utkårede.

    2. Hold senga hellig

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

Senga er for soving og sex, og bør kun være knyttet til positive følelser. Gjør dere soverommet til kranglesone, kan dere risikere å forsure sexlivet i tillegg. Har du noe du vil ta opp, gjør det etter jobb.

3. Vær leken og uhøytidelig

Du skal selvfølgelig ha respekt for deg selv, men ikke vær selvhøytidelig. Ha det gøy, og ikke vær redd for å drite deg ut. Hva er det verste som kan skje? By på deg selv og trå til i senga. Funker det ikke, er det lov til å le hjertelig av seg selv.

4. Snakk dirty

Litt dirty-talk kan inspirere selv den treigeste kjæreste til utfoldelse. Send en skitten sms, eller hvisk noen rampete setninger i øret hans på et offentlig sted. Suger du ham, kan du toppe jobben med noen velvalgte verdiord.

5. Inspirer

Ikke la din egen sjenanse og misnøye stå i veien for sprudlende sex, og ikke vent på at et morsomt sexliv bare skal komme til deg. Vær aktiv, ta initiativ og inspirer kjæresten til lekenhet, så får du det akkurat som du vil.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning