5 sextriks du ikke glemmer

Har sex blitt rutine? Piff opp onaneringen, forspillet og misjonærstillingen med våre tips, sexen vil aldri bli det samme igjen!

Publisert Oppdatert
Begynner dere å gå lei av de samme gamle stillingene, og har lyst til å gi sexlivet en ny giv? Forsøk disse enkle triksene, og dere vil sannsynligvis aldri ha kjedelig sex igjen..

Piff opp..

Onaneringen!

Du får ikke et godt sexliv før du er ordentlig kjent med deg selv. Sexleketøyutvalget når nye høyder, og det er ikke grenser for hvilke gadgets som skal hjelpe deg å få bedre, lengre og kraftigere orgasmer. Hva med å gå tilbake til hendene, og kun de? Fjern alt av dyner og puter i sengen, og legg deg ned helt naken. Sørg for at rommet er varmt nok til at du ikke fryser, og at du har god tid. Forsøk å kjenne deg fram til hva som føles bra og ikke. Ikke stress, men tenk heller på at dette gjerne kan ta laaang tid. På denne måten får kroppen din bygget opp en orgasme du aldri vil glemme. Kanskje du klarer å oppnå den samme følelsen neste gang du er sammen med partneren din?

Forspillet!

Forspillet kan ofte være bedre enn selve samleiet. Dra forspillet litt lengre, begynn gjerne med en sexy mail på morgenkvisten. Vil du ta ideen ett hakk videre kan du sende trusen din med bud til partnerens arbeidsplass, slik at han kan glede seg til å se deg i mange timer..

Cowgirl-stillingen!

Å sitte bak-frem er en kjent måte å få mannen til å sukke litt ekstra av nytelse. Om du i tillegg klemmer stortåen hans hardt og presser den vekk fra kroppen hans i det han når klimaks, vil orgasmen hans bli lengre og mer intens.

Misjonær-stillingen!

Misjonærstillingen er en gammel slager, og SÅ kjedelig kan den da ikke være, siden den stadig er den mest populære. Når han ligger oppå deg, så sniker du bena dine på innsiden av hans, og legger den ene ankelen over den andre, slik at bena dine er klemt inntil hverandre. På denne måten kjennes du trangere for han, og han stimulerer din klitoris bedre.

Muskelspenningene!

Smarte jenter trener bekkenmuskulaturen ved å stramme musklene i underlivet. Å bruke disse musklene under et samleie bidrar til økt nytelse for både kvinnen og mannen, og kan være det siste lille dyttet man trenger for å komme. Hvis du strammer i intervaller i takt med at mannen trenger inn i deg, samtidig som du trekker pusten dypt, vil du nytelsen nå nye høyder..

i_223393

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning