4 risikable sexsteder

Syns du det er spennende å tenke på at dere kan bli oppdaget når dere har sex, eller er det stikk motsatt? Uansett bør du lese denne artikkelen, der vi viser deg alternative sexsteder..

Publisert Oppdatert
Mange får et ekstra adrenalinkick av å tenke på at de kanskje blir oppdaget når de har sex. Her gir vi deg en oversikt over 4 svært risikable sexlokasjoner!

Huset til en av foreldrene dere

De fleste har kanskje gjort både det ene og det andre på pikerommet i tenårene. Nå snakker vi derimot om noe helt annet. På badet rett før søndagsmiddagen eller på kjøkkenet når foreldrene er ute i hagen for eksempel. Å bli tatt på fersken kan være pinlig, og hvis det er foreldrene deres som oppdager det kan vi nærmest garantere et pinlig øyeblikk, så husk at selv om det er spennende at dere KAN bli oppdaget, så bør dere gjøre deres ytterste for at det ikke skal skje. Husk også at det i et lite rom med dårlig ventilasjon "lukter" sex.

På kino

Bakerste kinorad er nærmest lagd for å kline, men skal dere ta det enda lengre bør dere være godt forberedt. For det første; ikke velg dere ut premieren til årets mest populære film. Sørg for at dere sitter i et hjørne der det ikke umiddelbart er lett å se hva dere holder på med, og for all del, hold dere unna de plassene der de andre besøkende må gå forbi for å komme til plassene sine. Det er også lurt å velge en film som har et forholdsvis høyt støynivå. En ting er at dere liker spenningen ved å bli oppdaget, men dere skal vel ikke holde et live sexshow for hele salen?

Biblioteket

Et bibliotek skal være stille, og derfor strider det egentlig mot all fornuft å ha sex der. Samtidig bidrar jo dette bare til at adrenalinnivået blir ekstra høyt. De fleste bibliotek har massevis av kriker og kroker mellom bokhyllene, og de fleste besøkende er mest opptatte av å finne boken sin. Biblioteksex er best ståene, da kan dere stikke av raskt om dere blir oppdaget. Husk at dere må være STILLE! Har hun på seg skjørt gjør det saken litt enklere. Om dere skulle bli oppdaget (og kastet ut), kan en bokstabel eller en veske dekke til hans åpne buksesmekk.

På kontoret

Vær forberedt: Det er ingenting som er så lite profesjonelt som å ha sex på jobben. Å ha sex oppå en kontorpult er det ultimate kick for mange, men bør ikke gjennomføres om du har en jobb der folk løper inn og ut av kontoret ditt uten å banke på først. Ha alltid en back-up plan klar hvis noen skulle se noen gå ut av kontoret ditt lettere rødsmusset i kinnene. Om dere blir oppdaget mens dere er i full gang vil enhver back-up plan ta seg dårlig ut, så vær enten HELT sikker på at dere får holde på i fred, eller sørg for å ha så bra sex at det er verdt å miste jobben sin for opplevelsen..

Kilde: askmen.com

Foto: istock.com
Om du liker tanken på å bli oppdaget bør du også være klar over at det i straffeloven § 201 gjøres oppmersom på at: Den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd på offentlig sted, i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket det, eller i nærvær av eller overfor barn under 16 år kan straffes med bøter eller fengsel.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning