20 tegn på at han er utro

Har du en mistanke om at partneren din tilbringer vel mye tid sammen med en annen? Vi gir deg listen over utroskapstegnene!

Publisert Oppdatert
Amerikanske forfattere har svar på det meste. Nå har boken som gir deg svar på om mannen din er utro kommet, og forfatterne Raymond Green og Marcella Weiner mener det ikke er vanskelig å finne ut om partneren er utro. Boken "180 Telltale Signs Mates Are Cheating and How to Catch Them" røper som tittelen tilsier 180 tegn på at partneren din er utro, vi har plukket ut 20 av dem:

Han er mer oppmerksom enn vanlig
Dersom han har skyldfølelse vil han sannsynligvis forsøke å gi deg ekstra mye oppmerksomhet for å veie opp for de dårlige følelsene. Etterhvert som han blir mer og mer opptatt av den andre kvinnen vil sannsynligvis oppmerksomheten gradvis forsvinne.

Han setter i gang krangler
Hvis partneren din setter i gang krangler over den minste lille filleting kan dette tyde på at han gjør sitt beste for å ha "rett til" å være sint på deg, selv om det er du som burde være sint på ham.

Dere har ingen gode samtaler
Ingen er nyforelsket etter flere år, men hvis dere aldri snakker sammen kan dette tyde på at en av dere får dekket det sosiale og fysiske behovet et annet sted.

Han kritiserer deg
Tidligere har han sagt at dine runde former er sexy, nå sier han at du bør slanke deg.

Han sier ikke at han elsker deg
Og ikke bare sier han det ikke, men han viser det heller ikke..

Han er aldri hjemme
Han har stadig unnskyldninger for å komme seg ut av huset, og han bruker unormalt lang tid på å komme seg hjem fra jobb eller på å stikke innom butikken en tur.

Han anklager deg for å være utro
Han anklager deg for å være utro, totalt uten grunnlag, for å vinkle det hele over på at det er du som er årsaken til at forholdet er dårlig.

Han har skyldfølelse
Han har skyldfølelse når du gjør noe hyggelig for han, og vil helst ikke bli oppvartet noe særlig.

Han blir mer sosial..
..men ikke med deg. Kameratene blir viktigere, og det er stadig gutteturer på gang.

Han vil ikke snakke om framtiden
Å snakke om framtiden med alt det innebærer gjør han beklemt. Bryllup og framtidige barn er ikke-tema, og han vil helst ikke planlegge neste års ferie, langt mindre betale den på forskudd.

Han snakker om andre kvinner
Han snakker stadig om andre kvinner på jobb eller i bekjentskapskretsen du ikke har hørt så mye om.

Han svarer unnvikende
Han svarer unnvikende på ubehagelige spørsmål hvis du konfronterer han med hvorfor han brukte lang tid hjem fra jobb eller hvorfor han er så mye borte.

Han snakker annerledes Han snakker annerledes enn han pleier, og bruker ord og vendinger du ikke har hørt før.

Han kaller deg feil navn
Dette må være en av de absolutt sikreste tegnene. Kaller han deg feil navn, og spesielt hvis dere er i en romantisk setting bør du være på vakt.

Venner og kjente er bekymret
Venner og kjente spør om det er noe galt, siden de merker at han oppfører seg annerledes enn han pleier.

Han er paranoid
Han reagerer voldsomt på at du tar telefonen hans når han er i dusjen, eller spør han hvordan festen med jobben var, fordi han tror du vet noe du ikke burde vite.

Han avslører seg i søvne
Han snakker om en annen kvinne i søvne, og han forstår ikke hva du snakker om når du konfronterer han med det.

Han virker forfjamset når han våkner
Han virker forfjamset og forvirret når han våkner, noe som kan tyde på at han ikke er helt sikker på hvilket soverom han har våknet opp i..

Han kjøper gaver til deg
Får du plutselig lekre blomster eller deilig konfekt? Om han har dårlig samvittighet kan det hende han forsøker å lette den ved å gi deg romantiske gaver.

Du har en dårlig magefølelse
Den kvinnelige intuisjonen sier ofte mer enn vi tror. Har du en dårlig magefølelse som tilsier at noe er galt, så kan det hende du faktisk har rett. Stol på instinktene, og vær på vakt ovenfor forandringer i partnerens adferd og vaner.

Kilde: ivillage.com i_205572.JPG

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning