12 oooooooh-lala sextriks!

Glem oppvasken og fjernkontrollen, i kveld drar du rett hjem og overfaller mannen din! Med våre 12 triks i bakhodet vil du gi han en opplevelse han aldri vil glemme..

Publisert Oppdatert
Alle menn drømmer om at kvinnen i deres liv skal ta kontrollen. Hvorfor ikke overraske han i kveld, på en helt vanlig torsdag?

12 sextriks han aldri vil glemme!


Ikke glem å kysse! Mange par kysser mindre og mindre etterhvert som årene går, nå er det på tide å snu trenden! I det dere møtes hjemme etter jobb så gir du han et kyss som "aldri" ender, og som er en liten invitasjon til det som skal skje senere..

 • Inviter han inn i dusjen som du på forhånd har stilt inn på riktig varme. Skru av lyset og nyt hverandre i komplett mørke med varmt vann rennende over dere.

 • Gi han en massasje der du veksler mellom å ha iskalde og varme hender. Den enkleste måten å gjøre dette på er å varme litt massasjeolje forsiktig i mikroen, og bruk denne sammen med isbiter.

 • Ligg nakne tett inntil hverandre, med din rygg mot hans bryst, og fortell hverandre om alle deres innerste fantasier og hva dere har lyst til å gjøre med hverandre.

 • Ha øynene oppe og ha øyekontakt hele tiden. Gir du han oralsex mens du ser på han vil han garantert gå fra alle konsepter..

 • Be han ligge stille og være oppmerksom på hva du gjør med han. Alt du gjør med han skal han gjengjelde på best mulig måte. Kysser du han på halsen, skal han også kysse deg, gir du han oralsex så skal gi deg det samme.

 • Vær helt stille når dere har sex, og lytt til hverandres pust, sannsynligvis vil du raskt merke hva partneren din liker, selv om han ikke sier noe..

 • Be han holde rundt håndleddet ditt mens du tilfredstiller han slik du vil, enten du kysser han, gir han oralsex eller dere har samleie. Hvis han liker det du gjør skal han klemme på håndleddet ditt. Om du skal gjøre noe annet slipper han taket. På denne måten kan han forklare hva han vil at du skal gjøre uten å si det rett ut.

 • Når du står på alle fire og han står bak deg; be han stå helt stille mens du beveger rumpa i sirkelbevegelser.

 • Det enkleste trikset for å oppnå en mer intens orgasme er å legge en pute under hoftene dine når dere har sex i misjonærstillingen.

 • Inviter han på oppdagelsesferd i sexleketøyskuffen! Er dere trygge på hverandre og du vet at han ikke kommer til å føle seg truet av fargerike peniskopier vil han sannsynligvis bare syns det er moro å kunne tilfredstille deg på flere måter.

 • Bruk hendene som en forlengelse på munnen når du gir han oralsex. Bruk eventuelt glidemiddel (eller bare spytt!) for å få hendene fuktige. Fold hendene stramt, og beveg de i samme bevegelse som du gjør med munnen.

  Kilde: Ivillage.co.uk, cosmopolitan.com

i_218722

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning