10 ting du aldri ville trodd om peniser

Forfatteren av boken med det hysteriske navnet «Men Are Pigs, But We Love Bacon» har samlet særdeles viktig informasjon om det mannlige kjønnsorgan.

Publisert Oppdatert
Michael Alvear, forfatteren av boken med undertittel «Not-So-Straight Answers from America's Most Outrageous Gay Sex Columnist», er som tittelen sier ikke spesielt hetero, og har vel av den grunn ganske god erfaring med nettopp peniser.

Uansett hvor seriøse forhold du har hatt så er det noen ting man alltid lurer på, og ikke tør å spørre om. Alvear har samlet disse spørsmålene, + svar på endel spørsmål du aldri engang har tenkt på.

Facts du ikke trodde du trengte å vite:

-Omtrent 99% av alle menn mener de har behov for ekstra store kondomer. I følge kondomprodusenter utgjør store kondomer ca 6 % av totalsalget. Kjapp hoderegning tilsier altså at 93% av alle menn lyver.

-Den mest velrennomerte undersøkelsen konkluderer med at snittlengden på en erigert penis er i underkant av 13 centimeter, med en omkrets på 12 centimeter. Det vil si; snakker alle skryterne sant så finnes det en hel del menn med erigerte peniser på omtrent 2 centimeter.

-Det er helt normalt at huden på penis er mørkere enn resten av kroppen. Hvorfor? I tillegg til at kroppen helt naturlig lager huden slik under puberteten, så blir som kjent hud mørkere og mer «solid» om kroppsdelen brukes mye. Kort sagt; mye onanering, mørkere farge.

-Det er absolutt ingen sammenheng mellom penisstørrelse og fot, hånd eller nesestørrelse. Det er dessverre altså ingen enkel sak å blinke ut de med størst utstyr bare ved å se på andre kroppsdeler.

-Onanering er sunt. -Ja, det visste jeg vel, tenker du nå. Men det ER faktisk sunt. Ikke bare for et øyeblikks velvære i det orgasmen kommer, men for menn bidrar faktisk hyppig onanering til at kjønnsorganene fungerer «bedre», flere år etterpå. Onanerer mannen din mye er det dermed større sannsynlighet for at han unngår problemer med utstyret.

-Menn kan ofte bli kåte av alkohol, men jo mer de drikker og jo mer de får lyst, jo mindre sannsynlig er det at de får ereksjon. En mann på 70 kilo kan få store problemer med å få ereksjon allerede etter 3 drinker. Er du ute etter å få med deg noen hjem fra byen bør du altså sørge for at han ikke drikker for mye.

-Linjen som går nedover penis og som «deler» testiklene i to blir dannet når mannen er et lite foster inni magen på moren. Kvinner har også i utgangspunktet den samme linjen, men i stedenfor å danne en "søm" som holder penisen sammen, blir den til de indre kjønnsleppene.

-Ingenting kan gjøre en manns penis varig større, bortsett fra alderen og eventuelt operasjon. Penisen vokser frem til menn er de tidlige 20årene, men da er det også slutt. Penispumper og liknende bidrar kun til en kortvarig forstørring.

-I løpet av et liv vil en mann ejakulere gjennomsnittlig 7200 ganger. Av disse utgjør masturbasjon 2000 orgasmer. Over hver fjerde mannlige orgasme har altså sitt utgangspunkt i høyrehånden.

-Myten om at sæd er fetende er nettopp det, en myte. Dessverre, eller heldigvis, må man finne på en bedre unnskyldning om man ikke har lyst til å svelge.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning