10 ting du aldri bør si til en mann

Det er noen ting en mann aldri vil høre fra en dame, og aller minst fra den han er sammen med, akkurat som at vi kvinner ikke setter pris på å høre at vi shopper for mye..

Publisert Oppdatert
Vi har samlet de 10 verste tingene du kan si til en mann, og vi garanterer ikke at han blir ved din side om du bruker disse setningene ofte.. Kanskje best å vokte sine ord?

-Jeg har tenkt litt..

En ting er at kvinner kanskje tenker og analyserer mer i et forhold enn menn. Men når du attpåtil forteller han at du har tenkt, da aner han at det er virkelig fare på ferde. Sannsynligvis frykter han at det er snakk om bryllup og barn som venter han, og hvis han ikke har tenkt disse tankene selv vil sannsynligvis alt blodet forsvinne fra hodet hans, og han vil gjøre alt han kan for å slippe unna samtalen.

-Vær en mann!

Han vet ganske sikkert at han ikke er kvinne, men selv den mest macho mann kan bli usikker av at du tilsynelatende ikke mener at han er mann nok. En mann blir garantert ikke mer mandig av at du klager på at han ikke er mann nok.

-Foreldrene mine vil møte deg

Og dermed har du gjort det klart at dere har gått fra et uforpliktende datingstadie til at dere har et seriøst forhold. Slikt kan jo skremme vannet av de fleste, også oss kvinner.

-Jeg vil ha et stort bryllup

Skrekk og gru! Ikke bare vil du gifte deg, men du vil ha et stort bryllup også..?! Han ser på deg med frykt i blikket, og er livredd for timesvis med serviettprat og smokingprøving. Vær i alle fall sikker på at han vil gifte seg før du avslører at bryllupet skal ha 100 gjester.

-Jeg har tenkt litt på framtiden

Dette kan bare bety to ting.
1. Du vil gå fra han, og det syns han sannsynligvis ikke er så veldig hyggelig.
2. Du vil absolutt ikke gå fra han, og vil ha et svar på om han tenker det samme om framtiden som det du gjør. Dette fører igjen til at han blir tvunget til å planlegge noe han helst bare vil la flyte, og det er nesten enda verre.

-Du klarer ikke å gi meg nok seksuell nytelse

Auch! Ingen liker å føle seg utilstrekkelig i senga, og aller minst en mann som gjerne har satt sin ære i å tilfredstille deg. En ting er hvis han gjør seg ferdig med sitt og lar deg ligge igjen og nærmest hyle etter mer, men hvis han faktisk prøver så godt han kan bør du være varsom med hvordan du legger frem problemet.

-Syns du rumpa mi har blitt større nå enn den var før?

Dette spørsmålet finnes det ingen riktige svar på. Sier han nei så er han redd for at du skal tro at du alltid har hatt stor rompe. Sier han ja så kan han like gjerne bare stryke på dør med en gang.

-Hva var det beste med ekskjæresten din?

Igjen; et lurespørsmål. På en side bør han ikke snakke stygt om henne, siden han bør respektere henne til tross for at de ikke er sammen lenger. På en annen side bør han defintivt ikke skryte henne for mye opp i skyene, nå er det jo deg han er sammen med!

-Jeg tror jeg er gravid

Dette punktet gjelder selvsagt ikke hvis dere forsøker å få barn. Men om dere ikke har planer om familieforøkelse riktig enda kan en slik kommentar vippe han fullstendig av pinnen. Ikke bare ser han for seg hvordan det er å være pappa, men attpåtil så vet du ikke helt sikkert om du faktisk er gravid? Ta en test før du forteller han det i alle fall, at du ikke har fått mensen kan jo ha andre årsaker..

-Vi må prate

Dette er den ultimate spikeren i kista. «Vi må prate»-setningen betyr vanligvis en av to ting. Enten vil du gjøre det slutt med han, eller du vil fortelle at han ikke gir deg det du trenger i forholdet. Menn flest syns vi kvinner prater i overkant mye, og med en slik setning forstår han at det venter noen timer med analyse, samtale og til slutt kanskje et par tårer og litt krangling. Bør altså brukes med forsiktighet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning