10 tegn på en vellykket date

Har du vært på date, og er usikker på hvordan det egentlig gikk? Kan du krysse av de 10 tegnene på vår liste blir det garantert flere dater!

Publisert Oppdatert
Om daten blir vellykket eller ikke avhenger av mange ting, og stevnemøtet begynner ikke når dere møtes på restauranten, men når dere først avtaler daten. Kan du krysse av følgende..?

Dere husker hverandre
Hvis dere har møttes på en fest eller på jobb, og en av dere tar motet til seg for å be den andre ut på date, så er det ingenting som er mer skuffende enn om den andre ikke husker en. Hvis man derimot bare trenger å si fornavnet sitt før den andre svarer gjenkjennende, så har man et godt utgangspunkt.

Dere er single
Dessverre finnes det nok av mennesker som syns det er ok å "kjøre dobbelt". Sørg alltid for at både du og han er ledige på markedet.

Han høres entusiastisk ut, og virker engasjert
Hvis han sier "du kan bestemme hvor vi skal gå" så er ikke det utelukkende generøst, men kan heller vitne om at han ikke vil gjøre det han kan for å gjøre daten til noe spesielt.

Han kommer tidsnok
Ingenting er kjedeligere enn å sitte å vente på en date. Akkurat som man ikke er nervøs nok fra før, om man ikke må sitte å vente alene også! Du bør også sørge for å være tidsnok, tiden da kvinnen "skulle" komme for sent er definitivt forbi.

Dere kommer lett i prat
Enten man er stille eller utadvendt bør dere forholdsvis raskt komme inn i en samtale uten for mange pinlige pauser. Det er selvsagt helt normalt at man famler litt i begynnelsen. Om du er redd for at dere ikke skal ha noe å prate om kan dere begynne daten med en tur på kino, da har dere i alle fall filmen å snakke om.

Du bestiller det du har lyst på
Ikke bestill en salat bare fordi du er på date. De fleste menn setter pris på at en kvinne bestiller en blodig biff. Hvis du har lyst på dessert, så bestiller du det.

Dere ler!
Latter løser opp de fleste spenninger, og hvis dere har det moro i hverandres selskap vil dere sannsynligvis gå hjem med en god følelse begge to.

Han lar deg prate
Alle liker å snakke om seg selv. Om han er høflig nok til å la deg prate bør du ikke glemme at han sannsynligvis syns det er hyggelig å få dele litt av sitt liv også. Hvordan skal du ellers finne ut om du liker han?

Dere har like interesser
Selv om det sies at motsetninger tiltrekker hverandre bør dere ha en felles plattform.

Dere avtaler en andredate
Blir dere enige om en konkret andredate kan du være sikker på at i alle fall noe har gått riktig for seg. Dere trenger ikke kjøre full pakke, kanskje er en kaffe etter jobb nok? i_187698

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning