10 tegn på at han har falt for deg!

Dere har datet en stund uten særlige forpliktelser, men nå merker du at du har lyst til å ta forholdet et steg videre. Men er han klar?

Publisert Oppdatert
Gutta hos Askmen.com har svar på det meste når det kommer til menns tanker og følelser. I følge nettsiden er det disse forholdene som bestemmer om mannen i ditt liv også har falt for deg:

10 sikre tegn på at han har falt for deg


Han har glemt eksen sin

Som oftest er et forholdsbrudd etterfulgt av en periode der man tenker på eksen sin, og der man lurer på om man gjorde rett når man gikk hvert til sitt. Hvor lenge denne perioden varer er selvsagt helt individuelt, men i det tankene går over til å dreie seg om deg, og ikke ekskjæresten, da har du vunnet hjerte hans.

Han kan ikke slutte å tenke på deg

Han er altoppslukt av deg, og klarer ikke å slutte å tenke på deg. Ansiktet ditt popper opp i drømmene hans, og han har lyst til å ringe deg hele tiden, men gjør det ikke, fordi han er redd for å virke masete. Når du er det siste han tenker på før han legger seg, og det første han tenker på når han våkner, da er det ingen vei tilbake..

Han bryr seg om deg

Han vil vite alt om deg, hvem du er, hva du tenker, hva som får deg til å le. Han føler med deg når du har hatt en dårlig dag, og forsøker ikke å få deg i bedre humør fordi det er "jobben" hans, men fordi han har lyst.

Han syns de rare egenskapene dine er søte

Han syns det er søtt at du nekter å gå på kumlokk, eller at du må ha litt av alt på tallerkene på gaffelen hver gang du skal putte den i munnen. Han kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men han liker deg akkurat slik du er.

Det gnistrer mellom dere

Dere er alltid på samme bølgelengde, tenker på samme måte, og vil det samme i livet.

Han ser ikke på andre kvinner

Går han forbi en kvinne av fotomodellkaliber er det mulig han legger merke til henne, uansett hvor forelsket han er i deg. Men har han falt for deg kommer uansett til å sette deg høyere enn alle verdens kvinner til sammen.

Han liker å tilbringe tid sammen med deg

Dette punktet er ganske åpenbart. Han ser fram til å tilbringe tid sammen med deg, og omrokkerer gjerne på andre planer om det er det som skal til.

Han inngår kompromisser med deg

Med tidligere kjærester har han vært veldig opptatt av å stå fast på prinsippene sine. Nå betyr det ikke så mye om han må se en jentefilm på kino eller droppe gutteturen til syden.

Han prioriterer deg

Istedenfor den faste treningsøkten eller en kveld med gutta spør han om du har tid til en middag. Listen over ting han MÅ få med seg krymper stadig, og han vil heller sitte i sofaen med deg enn å dra på byen.

Han planlegger fremtiden, og du er inkludert i planene

Vanligvis strekker planene hans seg frem til nærmeste lørdag, men med deg planlegger han uker, måneder og år fremover. Når han planlegger sin neste ferie ser han for seg at du er med, og hvis han får en bryllupsinvitasjon er du det selvskrevne følge.

Kilde: ivillage.com i_207638

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning