10 irriterende ting menn gjør i senga

Har du en mann som ikke helt vet hvilke knapper han skal trykke på når dere har sex? Hvis du henger opp denne listen på kjøleskapet så skjønner han forhåpentligvis en ting eller to..

Publisert Oppdatert
En ting er hva han ikke gjør i senga, en helt annen ting er alle de dumme tingene han faktisk gjør. Henger du opp denne listen på et godt synlig sted får vi håpe han tar et hint.

10 ting en mann aldri bør gjøre i sengen:

1. Ha på sokker eller sko

Greit nok at det ofte går litt «fort og gæli», og at han er superklar for å ha fantastisk sex med deg, men han bør uansett ta seg tid til å kle av seg ordentlig. Alltid!

2. Svare i telefonen

Lite får oss til å føle oss mindre verdt enn om vi har sex med en mann som er mest opptatt av å snakke med noen andre i telefonen. Særlig dersom personen i andre enden er en kvinne..

3. Forsøke å småprate om totalt uvesentlige ting

Det er vel ingen hemmelighet hva som skal skje, så hva er vitsen med all denne smalltalken? Det eneste vi trenger å vite er at han har lyst på oss, og det er ikke særlig attraktivt å snakke om verdensøkonomien eller oppussing for den saks skyld.

4. Se på noe annet enn henne

Å feste blikket ved et bilde på veggen isteden for ved oss, er aldri lurt. Vi vil bli sett, og vi vil bli sett på med et så hett blikk at vi glemmer våre egne strekkmerker, valker og bilringer!

5. Sikle eller spytte

Heftig kyssing er bra, men ikke hvis det involverer store mengder spytt på avveie. Slikk oss gjerne på øreflippen, men gjør oss ikke dyvåte.

6. Kollapse to sekunder etter utløsning

Vi vet at menn gjerne vil sove rett etter utløsning, men la oss i alle fall få noen minutter etterpå. Ingen kvinner liker følelsen av at vi kun blir brukt for sexens skyld.

7. Snakke om andre jenter

Vi trenger verken å vite hvor bra exdama var i senga, eller hvor morsom den ene kollegaen hans er. I senga vil vi være eneste kvinne!

8. Forsøke å være morsom når han ikke er det

Humor er en av nøkkelegenskapene når vi kvinner skal sjarmeres. Men som med alt annet; det er en tid for alt. En mann som forsøker å være morsom under akten gjør oss stort sett bare skeptiske. Etter sex er det derimot helt på sin plass med humor igjen!

9. Bruke absurde navn på kjønnsorganene

Å kalle kjønnsorganet vårt for en blomst fungerer ikke. Og enda verre; å kalle sitt eget kjønnsorgan for "lemmet", "staken", "lillejon" eller "storejan". Hvorfor må vi egentlig kalle disse noe i det hele tatt? Vi vet hva som skal brukes hvor, og det er vel det største poenget.

10. Glemme at du ikke er en filledukke

Selv om noen kvinner liker å bli dominert er det ytterst sjelden at vi liker å bli behandlet som en filledukke. En mann som ikke ser og tar hensyn til våre behov blir sjeldent invitert tilbake..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning