1 av 10 har homsesex

Nesten 10 % av heterofile New Yorkere har sex med andre menn viser en ny undersøkelse. Av disse er nesten 7 av 10 gift, og kona er intetanende..

Publisert Oppdatert
Forskerne i New York fikk seg en overraskelse da det viste seg at nesten 10 % av de spurte heterofile mennene hadde hatt sex med andre menn. Enda mer overraskende var det at 70 % av de "forvirrede" mennene var i heterofile ekteskap.

-Vi forventet at en del av mennene var gifte, men absolutt ikke et tall på 70 %. Dette beviser bare at sivil status nødvendigvis ikke trenger å være en indikator på hva slags seksualliv man har, sier Dr Susan Blank.

Forklarer AIDS-økning?

Det tabubelaget fenomenet der heterofile menn i skjul har sex med andre menn har aldri tidligere vært tema for en vitenskapelig undersøkelse.

Flesteparten av mennene som hadde sex med begge kjønn bodde utenfor Manhattan, mange hadde minoritetsbakgrunn, og mange hadde dårlig økonomisk status.

Totalt 4200 New York-menn ble spurt. Forskerne mener at nå at resultatene i undersøkelsen kan være en viktig årsak til hvorfor antall AIDS-syke i New York stadig øker mer enn det man tidligere har estimert.

Kilde: Medicinenet.com i_191742

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning