Samle på minnene.

Det er ikke bare i fotoalbum du kan spare på minnene. Få tak i en stor, fin settekasse og pynt den opp med dine egne mini-minner. Her kan du samle alt.

Publisert Oppdatert
Settekasser får du kjøpt i flere utgaver og størrelser. De "ekte" settekassene får du kjøpt i brukt/antikk-butikker, men det finnes også flere typer slike hyller i f.eks interiørbutikker.

Minnene til settekassa kan være nesten hva som helst, bare det passer inn i hyllene. Dessuten er det jo en fordel om de ikke råtner/mugner eller går i oppløsning med tiden.

Champagnekorken fra bryllupet eller den første hårlokken til minstemann er fine ting å samle i settekassa. Når man er ute og reiser dukker det også opp små ting som kan bevare minnene fra ferien. Det kan være en fin stein eller et skjell du finner på stranden, en liten souvernir fra en butikk eller et uekte smykke du aldri kommer til å bruke, men likevel bare måtte ha.

Om du likevel vil bruke bilder, så kan du klippe eller skjære dem til, slik at de passer perfekt inn i hyllene. Bildene kan også lage en fin bakgrunn for de andre minnene dine.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning