Robbie blir fotballspiller

Robbie Williams har nettopp kjøpt seg et hjem nr 2 i Los Angeles, fordi hans nåværende hage er for liten til å romme en fotballbane i full størrelse.

Publisert Oppdatert
Herligheten kostet den nette sum av 5 millioner pund, i følge britiske The Sun. Eieren skal være svært ivrig, for det ryktes at fotballbanen er i bruk stort sett hele dagen gjennom.
Robbie er tydeligvis svært glad i fotball, for i tillegg til huskjøpet kommer hans to uker gamle investering i fotballklubben Port Vale.

Robbie har vært Port Vale supporter helt siden han var barn, og han skal etter sigende ha investert en sekssifret sum (og vi snakker fremdeles om pund..) i klubben. Klubbens ledelse er selvsagt i ekstase, og har forsiktig gått ut med at Robbies donasjon nok vil holde til å kjøpe inn en ny spiller.

Det er ikke bare på hobbybasis Robbie spiller fotball. Han har også blitt valgt ut til å kaptein for det engelske laget i den kommende kjendisverdenscupen i fotball. Turneringen blir arrangert i samarbeid med Unicef, og vil foregå i mai.

Siste nytt er at også Jude Law skal ta seg tid til veldedighetsturneringen. I tilegg skal Orlando Bloom ha blitt spurt om å delta, og på toppen av det hele ryktes det at David Beckham skal fungere som trener. Hvilke kjendiser som skal delta fra andre land er foreløpig ikke kjent, men det trenger vi strengt tatt ikke vite heller..

Noen som vil være med på fotballtur til England..?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning