Rebus

Jeg har begynt å planlegge et litt originalt bryllup. Det er mange av våre venner som har giftet seg og mast på oss lenge om når vi skal gifte oss. Vi har funnet ut at vi skal prøve å overraske dem!

Publisert Oppdatert
De blir bedt til sommerfest med rebus oppgaver. Forloverne er de eneste som vet noe og familien. (vi har liten familie begge to)

Det første de skal gjøre er å pakke ned 3 selskapsantrekk til han/henne m/følge. Dette leveres der middagen skal holdes.

De blir delt inn i lag ved å trekke kort fra en kort stokk. Alle essene på samme lag osv. Så får de utdelt oppgave listen.

På listen står det at de skal lage en blomsteroppsats. Finne bestikk, service og glass (kanskje m spesifikajsoner på hvilke glass, det vet vi ikke enda) og duk, musikk, en gruppe dj, en gruppe servitør osv...

Oppgavene får delt. Først lage blomsteroppsats, levere den en sted hvor de får neste oppgave...

Til slutt skal de dekke et selskapsbord til sitt lag...

Så skal de få dusjet og ordnet seg, men de har bare lov til å føne håret. En av det motsatte kjønn på laget skal velge ut antrekk og siden sminke/ordne hår/slips etc...

Så blir de alle hentet i buss som har tildekte vindu og kjørt til kirken for der å bli overrasket av brudgommen som forteller de at de er nå i vårt bryllup.

Vi mangler enda noen detaljer på gjennomføringen og oppgavene, men det er i utgangspunktet hovedtanken bak. Et surprise bryllup rett og slett....

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning