Pressemelding: Kvinneguiden lanserer nytt magasin.

Med over 3 000 000 sidevisninger i måneden fordelt på rundt 120 000 brukere er Kvinneguiden en av Norges mest besøkte sider for kvinner. Vi lanserer i dag nytt magasin og har samtidig endret både layout og publiseringssystem.

Publisert Oppdatert
Nytt magasin

I utgangspunktet var Kvinneguiden en lenkeguide videre til nettsteder kvinner generelt kunne finne interessante, men etter hvert har vi utvidet, og tilbyr i dag en rekke andre tjenester som diskusjonsforum, nettkontakt, markedsplass, bryllupsgalleri, og nå også egen- og brukerproduserte artikler i nytt magasin.

Aktive brukere

Kvinneguiden er for jenter av jenter, og også det nye magasinet er tenkt brukerstyrt. Brukerne presenterer sine egne artikler innen flere typiske kvinneområder: bryllup, graviditet, livsstil, oppskrifter med mer.

- Vårt populære diskusjonsforum viser at kvinner gjerne deler tanker og erfaringer med hverandre på Internett, de liker å skrive og formidle, sier redaktør Gry F Heggelund. - Det nye magasinet gir brukerne mulighet til å utfolde sin skrivelyst i større grad enn i forumet. Brukerne skriver om det som opptar dem, uten å lage diskusjonstråder ut av tankene. De har også mulighet til å legge inn bilder i tekstene sine. Jeg har tro på ideen om at brukerne er aktive, sier Heggelund.

Dagbøker

En annen tjeneste som viser at våre brukere trives med å være aktive er dagbøkene i forumet. Over 500 brukere har registrert dagbok hos oss. Innholdet spenner fra bryllups- og graviditetsdagbøker til dagbøker som omhandler veien ut av narkotikabruk eller dagbøker med arbeidsnotater. Masse interessant lesestoff, avslutter Heggelund.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Kvinneguiden AS:
Gry Finsrud Heggelund
Tel: 32 78 61 00, mobil: 90 53 98 66Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning