Perfekte jentegadgets

Populæriteten til såkalte gadgets tar tilsynelatende ingen ende. Vi har plukket ut de beste jentegadgetsene, det er da ikke bare gutta som har lyst på morsomme unyttige ting?

Publisert Oppdatert
Ordet gadget har gått fra å være snodig og ukjent til å være allemannseie. De tidligste referansene for oss nordmenn er kanskje Inspector Gadget og Batmans mange duppedingser.

Nå bruker vi ordet på små mer eller mindre nyttige ting, som man egentlig ikke trenger, men som er desto morsommere å ha. Tradisjonelt sett har det vært gutta som har vært mest frampå når det gjelder gadgets, men endelig har markedet skjønt at vi jenter også syns det er morsomt med dingser.

Denne lille håndstøvsugeren er spesialdesignet for å «spise» opp smulene på kjøkkenbenken. De fleste av oss pleier kanskje å ha en klut for hånden til akkurat den jobben, men hvis du har noen slanter til overs og syns det hadde vært festlig med en gris på kjøkkenbenken, hvorfor ikke? Du får støvsugeren i fire varianter. Gris, ku, sau og sort sau. Selges hos Drinkstuff.com , som sender til Norge.

Nabaztag er ingen nyhet, men den må med allikevel. Denne lille elektroniske kaninen er ikke bare søt, men den kan snakke, synge, gi deg værvarsel og kommunisere med andre Nabaztag'er. Kaninen har installert et nettverkskort som kobler den til trådløst nett. Den snakker engelsk og fransk, og kan også fortelle deg hvor mye klokken er.
Men kanskje det aller beste; Kaninen kan få en sjelevenn. Hvis du har en venn eller en venninne et annet sted i verden kan kaninene programmeres til å «snakke» sammen. Hvis du beveger på ørene til din kanin vil ørene på sjelevennens kanin også bevege seg. Kanskje noe for langdistanseforhold?

Aquariass er kanskje den mest idiotiske oppfinnelsen noensinne. Her har oppfinnerne kombinert et akvarie med et toalett, og det hele ser forholdsvis komisk ut. Dyre- og fiskevenner kan beroliges med at fiskenes tank er adskilt fra toalettet, så det er altså ikke farlig for fiskene. Prisen på over 1000 dollar er heller ikke noe annet enn festlig.

Gracie's Gear er en kleskolleksjon som gjør det enkelt å ha med seg mp3-spilleren på treningsstudioet eller kameraet på joggeturen. Plaggene puster og er fullverdige treningsklær samtidig som de er praktiske. Brukes av aktive jenter over hele verden, og Gracie vil gjerne ha bilder av deg iført toppene hennes. Se hjemmesiden for flere modeller.

Er du avhengig av å dra rundt på en laptop, og hater den maskuline sorte vesken du fikk med da du kjøpte den? Ikke fortvil, nå har nemlig Esstelle laptop bag kommet på markedet. I ekte skinn og med et design som ikke står tilbake for de mest populære trendveskene, er dette virkelig et smykke av en laptopveske.

Vesken har lommer overalt, slik at det ikke skal være noe problem å holde system i kontorsakene. Den har både korte hanker og lang skulderrem, slik at den skal være behagelig å bære uansett hvor tung pc'en er. Finnes selvsagt i flere farger, slik at selv den mest motebevisste karrierekvinne finner en hun har lyst på. Prisen er stiv med sine 400 euro, men så er den fin da.. Esstelle har ingen nettbutikk, men den kan bestilles via et kontaktskjema på hjemmesiden til designeren.

For en ekslusiv touch på pulten din; hva med en datamus, tapeholder eller stiftemaskin med ekte Swarovski-krystaller

Er det derimot ikke glamour du savner på arbeidsplassen, men svalere omgivelser, så er kanskje denne søte viften noe for deg. Viften kobles til usb-porten på PC'en, og selv om den kanskje ikke er den mest effektive når det gjelder nedkjøling så er den i alle fall fin å se på. Grisen fungerer forøvrig som av/på-bryter. Kan kjøpes hos Brando for 12 dollar, slett ingen upris for en praktisk og søt liten sak å pynte pulten med.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning