Perfekt kamera!

Skyhøy bildekvalitet er en av grunnene til at Olympus E-510 har fått prisen fra fagfolk verden over som det beste digitale speilreflekskamera i sin klasse!

Publisert Oppdatert
Med kombinasjonen av innovativ teknologi, skyhøy bildekvalitet og ypperlig ergonomi har Olympus E-510 sikret seg den prestisjetunge EISA-prisen "European Consumer Camera 2007-2008".

Levende søkebilde

Det innovative digital speilreflekskameraet er basert på standarden FourThirds.

Kamera kommer med teknologi som LiveView for levende søkerbilde på LCD-skjermen, mekanisk gyrostabilisering av bildebrikken uansett objektiv og Olympus Supersonic Wave Filter støvrensing.

Dette er flere ganger blitt testet til den desidert mest effektive rensemetoden i markedet.

Tung pris

European Imaging & Sound Association (EISA) består av representanter fra mer enn 50 fagblader innen temaene lyd, video, hjemmekino, mobilteknologi og fotografi fra over 20 europeiske land.

I juryen finnes blant andre det velrenommerte fagbladet "Fotografi", som i en tidligere test har gitt Olympus E-510 stempelet "Topp Valg".

Hvert år kåres de beste produktene i sin klasse.

Brukervennlighet

Juryen uttaler blant annet: "Olympus E-510 er et digitalt speilreflekskamera med ypperlig bildekvalitet og klare fordeler i forhold til andre kameraer i samme klasse."

Brukervennlighet og ergonomi ble også trukket fram som grunn for å dele ut den presitsjetunge prisen - regnet som bransjens "Oscar-statuett":

"Kameraet er kompakt og lett, men med dets store grep er det allikevel komfortabelt og stødig."

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig med en slik anerkjennelse. Vi har alltid vært kjent for innovativ teknologi og nye løsninger, og det skal vi fortsette med, sier markedssjef Øivind Grefslie i Olympus Norge i en kommentar.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning