Penelope singel igjen

Penelope Cruz har erfaring med å date kjekke kjendismenn, og jobber seg gjennom de mannlige Hollywoodstjernene. Nå er også forholdet til Matthew McConaughey bekreftet over.

Publisert Oppdatert
Penelope Cruz har for vane å finne kjærligheten på filmsettet. Først ut var Tom Cruise som hun møtte under innspillingen av Vanilla Sky, og nå sist Matthew McConaughey som hun møtte på settet til actionfilmen Sahara. Matt har selv god erfaring med å date filmstjerner, på hans merittliste står Sandra Bullock og Renee Zellweger.

Forholdet har vart i litt over et år, og paret har måttet tåle heftige tabloidrykter den siste tiden, og nå har de altså bekreftet at forholdet er over. Grunnen skal være ganske typisk: Det store presset de har opplevd på hver sin kant i forbindelse med stjernestatus og stadig nye filmprosjekter ble for vanskelig, og de valgte derfor å gå hvert til sitt.

-På grunn av fulle timeplaner og lite tid sammen, bestemte de seg i felleskap for at det beste ville være å gå hvert til sitt, forteller en kilde til Ananova.com.

Og at paret er opptatt, er det ingen tvil om. Penelope er i gang med tyrekfekterfilmen Manolete. Filmen spilles inn i Spania, og Penelopes motspiller blir Adrian Brody. Matt på sin side er i West Virginia, der han spiller inn filmen We Are...Marshall.

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning