Paris Hilton - et forretningsgeni!

Hun er kjent som den dummeste bimboblondina av alle kjendiser, men under de gylne hårforlengerne skjuler det seg en klok forretningshjerne!

Publisert Oppdatert
Forfatter av den nye boken, "Paris Hilton, Life on the Edge", Chas Newkey-Burden, avslører helt ukjente hemmeligheter om den rike arvingen.

Suksess for fengselsfugl

Hun har vært i fengsel og sluppet sin egen kleslinje både for mennesker og hunder. Men det viser seg at Paris Hilton faktisk har mer peiling på forretningslivet enn verden skulle tro. Vi lister opp 10 grunner til hvorfor hun er et businessgeni:

Ti grunner

 • Da hun møtte sjefen i kleslinjen 'Guess', imponerte hun ham ved å avsløre sin kunnskap om selskapets historie. Han signerte en avtale med henne samme dag.
 • Parlux Fragrances (Parfyme) har beskrevet Hilton som "en markedsførers drøm" og spådde at hennes ansikt ville tredoble selskapets verdi.
 • Hun fikk betalt en million dollar for å fly til Østerrike og fortelle publikum at hun elsker landet. "Men hvorfor elsker du Østerrike" ,ble hun spurt. "Fordi de betalte meg en million dollar for å vinke til publikum", smilte hun. Det kan man ikke diskutere med!
 • Hun er heldig. Da den private sextapen av henne og eks-kjæresten lekket ut på internett, var dette perfekt timing før TV-serien om henne , "The Simple Life" ble vist på kanalene.
 • Hun er nok en gang "heldig". Samme uken hun publiserte boken som var "skrevet" av den berømte hunden hennes Tinkerbell, forsvant chihuahuaen i noen få dager. Boken kom derfor i medias søkelys.
 • Hun vet hvilke muligheter hun skal avslå. "Jeg takker nei til perverse tilbud, som for eksempel en Paris Hilton- oppblåsbar dukke". Man må da sette en viss standard!
 • Hun blir beundret av andre forretningsfolk. En suksessfull eiendomsmegler - OK - faren hennes Rick, sier at hun passer på å ikke bli "oppbrukt" i media.
 • Hvor mange andre "dumme blondiner" har sett boken sin på New York Times bestselger-liste fem uker på rad?
 • Hun ble tilbudt en million dollar av The Learning Annex - skolen for å holde et foredrag i 60 minutter om' hvordan bygge sitt foretningsmerke'. Det gjør henne til den nest beste betalte Annex-foredragsholderen etter vennen hennes, Donald Trump.
 • Hun innrømmer at hun oppfordrer folk til å tro at hun er dum , og som et resultat av dette "ler hun hele veien til banken" .

  Tipsene er hentet fra boken "Paris Hilton: Life On The Edge" av Chas Newkey-Burden som publiseres 27.august.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning