På spa i Storbritannia

Spa er kanskje ikke det første du tenker på hvis vi nevner Storbritannia. Sannheten er at man slett ikke trenger å dra lenger enn til England for litt luksus.

Publisert Oppdatert
England er mer enn Topshop, brune puber og fish & chips. Man finner nemlig også noen svært ekslusive hoteller og spasteder i landet rett over vannet.

Newcastle

Seaham Hall Hotel & Serenity Spa

Valgt til "Best Spa for Style" av The Sunday Times og "Best UK Spa Destination" av Conde Nast Traveller. The Serenity Spa i Seaham Hall er et sted der vann benyttes til å behage, gi nytelse og avslapning, i slikt monn at dine fem sanser simpelthen bare vil ønske mer.

Velg blant mer enn 55 ulike behandlinger eller et av dagsprogrammene, the Day Rituals. Svøm i det ozon-rengjorte bassenget, tren i TechnoGym eller bare slapp av i termalbadene.

Hotellets hjemmeside: Seaham Hall

Matfen Hall Hotel Golf Spa

Matfen Halls sjarm og karakter er åpenbart til stede i alle de 53 luksuriøse overnattingsrommene, den prisbelønnete restauranten, konferanserom-fasilitetene og den rosende omtalte Spa & Leisure-klubben. Spa- og fritidsavdelingen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og et omfattende utvalg av spa-behandlinger utført av kvalifiserte terapeuter.

Dette er et av de mest prestisjefylte stedene i Nord-England, og Matfen Hall er stolte av å ha en eksklusiv forbindelse med både Versace og [comfort zone] for å gi en komplett italiensk behandlingsmeny. Disse pakkene er utvalgt for å tilby en forfriskende avveksling for både kvinner og menn, og er tilgjengelig i fem luksuriøse terapirom.

Hotellets hjemmeside: Matfen Hall

City Retreat Spa

På dette harmoniske avslapningsstedet i hjertet av byen NewcastleGateshead kan du løse opp alt stress og slit fra hverdagslivet og gjenoppdage sansene. Skjem deg selv bort i det luksuriøse dag-spaet, der du kan nyte av skjønnhetsrom, avslappende velværesuiter og spa-arealer.

Spaets hjemmeside: City Retreat Spa

Liverpool

Thornton Hall Hotel and Spa

Bare 25 minutter utenfor Liverpool venter Thornton Hall Hotel and Spa, som er et nesten 30 mål stort område i nydelig omgivelser. Hotellet er både anerkjent og prisbelønt, og burde kunne tilfredstille selv de mest kresne gjester.br>
Hotellet er plassert i et flott hagelandskap i en av de mest attraktive småbyene i Wirral i Thornton Hough, som tidligere var setet til Leverhulme-familien.

Behandlingene er litt rimeligere enn vi er vant til her hjemme, fra 300 kroner for en kroppsbehandling og fra 400 kroner fra en ansiktsbehandling. I tillegg til tradisjonelle behandlinger tilbyr Thornton Hall Spa moderne behandlinger som Hot Stone-massasje og behandlinger med urte- og linomslag.

Hotellets hjemmeside: Thorntall Hall Spa

Liverpool Radisson

Hotellet har flott utsikt over River Mersey. Det er et perfekt sted for en rask behandling og et valg blant de ulike skjønnhetstilbudene. Hotellets tilbyr to ulike romtyper, Ocean og Urban. Ocean er friske, lyse og moderne rom, mens Urban er retroinspirerte urbane rom dekorert med mørkt tre og lær. Dersom man ønsker det ekstra luksuriøst kan man booke River Suite, en suite bestående av blant annet stue, spisestue, og gjestetoalett.

I tillegg til å ha et stort basseng, treningsrom og dansestudio tilbyr hotellet også blant annet Hot Stone massasjeterapi og St Tropez selvbruningsbehandling.

At hotellet i tillegg er luksuriøst og moderne setter prikken over i'en.

Hotellets hjemmeside: Liverpool Radisson SAS

London

Mandarin Oriental

Hotellet ligger i Hyde Park, er regnet som det beste spahotellet i Englands hovedstad, og ble nylig kåret til en av de fem beste spa i verden.

I tillegg til vanlige spabehandlinger tilbyr hotellet halvdags-behandlinger, dagsprogrammer, samt en velværepakke som strekker seg over en hel helg. Pakken inkluderer yogaveiledning, en tai chi-time, fri tilgang til spaområdet med bassenger og bad, middag i hotellets restaurant og fri tilgang til hotellets treningsavdeling.

Dessverre er prisen på herligheten ikke mindre enn fryktinngytende, et helgeopphold koster fra 999 pund.

Hotellets hjemmeside: Mandarin Oriental

Ironmonger Row Baths

Dette er ikke et hotell, og egentlig ikke et spa slik vi kjenner det, men Ironmonger Row Baths må med på listen allikevel. Badet ble bygget på trettitallet, og er ikke like luksuriøst og glamorøst som de fleste spa. Til gjengjeld finner man massevis av sjarm i veggene, og stedet er på The Observers liste over de femti beste spa i verden.

Tilgang til badet koster ikke stort mer enn en hundrelapp, men spabehandlinger kommer i tillegg. Allikevel et billig alternativ, og attpåtil har stedet familierabatt.

Badets hjemmeside: Ironmonger Row Baths

i_190481 i_190490 i_190491 i_190489 i_190487 i_190495

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning