På modelljakt

Hvis du drømmer om modellkarriere har du muligheten nå!

Publisert Oppdatert
Kleskjeden JC gjennomfører for tiden Nordens største casting og leter etter de kuleste stilikonene i over 180 butikker.

Personlig stil

I dag 13. september kommer JC til å gjennomføre en stilcasting i over 180 butikker i Sverige, Norge og Finland. De som velges ut og lar seg fotografere av butikkpersonalet, kan få mulighet til å bli modeller i JCs vår- eller sommerkampanjer. Utvelgelseskriteriene er enkle; JC leter etter inspirerende gutter og jenter med en kul og personlig stil.

I JCs høstkampanje, som har vært synlig på TV, i bybildet og i annonser, hylles den personlige stilen. Jentene og guttene i kampanjen er headhuntet fra gatebildet i Stockholm. På kampanjebildene har modellene på seg en kombinasjon av egne klær og plagg de selv har valgt ut fra JC.

Fotografering av kunder

Nå er JC på utkikk etter stilsikre personer fra Norge, Sverige og Finland. Personalet i alle de 188 JC-butikkene kommer til å fotografere kunder i butikken i jakten på de beste kandidatene. Castingen skal foregå torsdag den 13. september, på ettermiddagen. JC vil finne landets egne stilikoner og leter etter personer med "det lille ekstra" til de nye kampanjene. Det er altså ingen tradisjonell modellkonkurranse hvor kun det utseendemessige står i fokus.

- Vi ser etter jenter og gutter som har sin egen stil, og som uttrykker personligheten gjennom måten de matcher klær og tilbehør på, sier markedssjef i JC, Thomas Jonasson.

Stilcastingen vil finne sted i alle JCs butikker i Norge, Sverige og Finland, torsdag 13. september mellom klokken 14.00-18.00.

Mer informasjon om JCs butikkcasting gå inn hit

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning