Organisering i livet!

Alle trenger et sted hvor man kan lagre ting og få orden i hjemmet!

Publisert Oppdatert
For å holde orden i hjemmet er det viktig med gjennomtenkte oppbevaringsmuligheter. Da er det greit med hyller som både oppbevarer klær og er dekorative i hjemmet.

Moderne hylle

Hylleknekt Carl fra Lundbergs har et stilrent design og finnes i moderne blankt hvit og svart eller i eik med innslag av metall. Hylleknekt Haldor er en fleksibel knekt som med en hobbyplate kan bygges i ønsket lengde.

For å enkelt holde orden hjemme er det viktig at hver ting har sin plass. Hva med å gjemme plagsomme ledninger i fine skuffer, og la bøker og lys oppbevares på en pen og pyntelig måte? Skal man følge designeres råd, er mer plass på gulvet og utnytting på veggene til både oppbevaring og dekorasjon et smart tips.

Praktisk

- Praktiske oppbevaringsløsninger gjør det enklere å holde hjemmet ryddig, så hvorfor ikke velge en løsning som også er dekorativ - som et møbel. Våre nye blanke hylleknekter i hvitt og svart er blant mine favoritter og viderefører trenden med blankt hvitt og svart som et av de mest populære innslagene i hjemmet, sier Anki Hartmann fra Lundbergs Produkter.

Hylleknekter

Knekten Carl finnes i blank svart og hvitlakkert furu. Designet er enkelt og passer derfor inn i de fleste hjem.

Haldor er en hylle i ubehandlet eik og furu. Hyllen har plass til fire hengere og passer derfor til oppbevaring i gangen. Som hylleplate kan man velge ulike materialer for å skape sitt eget design; eik, valnøtt, furu eller hvorfor ikke male den i din favorittfarge som matcher den øvrige innredningen i gangen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning