Orden i sysakene

Lag ditt eget syskrin til trådsneller, synåler og annet du trenger nå uhellet plutselig er ute. Mal skrinet i ønsket farge og dekorer med det du vil.

Publisert Oppdatert
Du trenger:

Minikommode e.l.
Borr
Blomsterpinner
Trelim
Nålpute
Små stifter eller skruer

Ta ut skuffene i minikommoden (og mal dem hvis du vil). Bruk en linjal og en blyant til å merke av hvor trådsnellene skal sitte på toppen av syskrinet. Bruk gjerne en litt stor trådsnelle som mal, slik at du er sikker på at det blir plass.

Del opp blomsterpinnene i 3-5 cm lange biter. Borr hull til disse (like store som omkretsen av pinnen) i toppen, men pass på at du ikke borrer gjennom topp-platen. Drypp litt trelim i hullene og sett blomsterpinnene. Pass på at de blir rette.

Når limet er tørt kan du male toppen og pinnene i ønsket farge. Gjør det samme med resten av kommoden.

Bruk en nålpute du har eller sy en enkel pute som er mindre enn siden på syskrinet ditt. Fest den med små stifter eller skruer, slik at den henger lett tilgjengelig på siden av syskrinet.

Nå er syskrinet klart til bruk. Sett trådsnellene på blomsterpinnene og de holder seg på plass. Løse nåler setter du i nålputen og pakker med nåler får plass i en av skuffene. Du har også plass til knapper og annet tilbehør.

Om du har valgt en kommode med mange skuffer, så kan det være lurt å merke skuffene. Du kan f.eks lime knapper utenpå knappeskuffen og en stor nål utenpå skuffen med nåler.

Minikommoder finner du blant annet på IKEA.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning