Nytt tillegg til The Sims 2

Hekta på Sims 2? Nå er tiden inne for å bli desto mer avhengig. EA Games slipper nemlig en ny tilleggspakke, og denne gangen handler det om menneskets beste venner.

Publisert Oppdatert
Etter at The Sims 2 ble lansert i 2004 har det stadig dukket opp nye tilleggspakker. Det går sjelden lang tid før det dukker opp tilleggspakker, som gir spillet et helt nytt liv. De tidligere tilleggspakkene er: Uteliv, Livets skole og Forretningsliv. I tillegg har det kommet ut en pakke med noen nye ting og møbler.

Nå må du rydde plass til noen nye små og store venner. Du får nemlig muligheten til å kjøpe, leke med og dressere husdyr i flere varianter. Og det var jo bare dette som manglet. Detaljene er nok litt hemmelige inntil videre, men det er i alle fall snakk om både hunder, katter, papegøyer og marsvin.

Du kan trene opp kjæledyrene dine og la dem tjene penger, de kan lekes med og selvsagt kan du etter hvert lage din egen rase. Det er også mulig å skifte utseende på dyrene. Det gjelder selvsagt å huske på at dyrene skal ha både mat og omsorg.

Mange muligheter

Om du vil lese mer om den nye tilleggspakken, så finnes det meste på den offisielle norske hjemmesiden for The Sims 2 . Der finner du også informasjon om tidligere utgivelser og andre ting for de som allerede er hekta på The Sims 2.

For å laste ned nye møbler, klær og andre ting anbefales The Sims Resource . Det koster noen kroner om du skal ha tilgang til alle nedlastningene, men det er absolutt verd pengene. Det finnes også en del gratis nedlastninger. På denne siden får du også god informasjon om hvordan du kan lage dine egne ting til spillet og en del tips og triks om f.eks husbygging.

Kilde og foto: EA Games

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning