Nydelige invitasjoner

Her finner du fremgangsmåte til fine invitasjoner i varm lys brun farge.

Publisert Oppdatert
Tenkte å sende inn tips på hvordan lage flotte innbydelser. Bildene lyver litt på fargen, er i virkeligheten en varm lysebrun farge på pappen. Men dette er jo noe dere kan velge selv. Callaen jeg har brukt er brun, da dette passer til mitt tema. Vet at disse også finnes i hvitt, grønt og gult. Pappen, A4, brettes i 2.

Forside

Kjøpt et silkebånd du syntes er pent. Dette limes på, enten slik jeg har gjort det (på skrått), eller loddrett/vannrett om du vil. Callaen limes deretter på. Sløyfen jeg har laget, er knytt sammen av brun og hvit "tvinnet tråd". Her kan du også bruke perletråd, gulltråd eller tråder i farger som passer deg best. Sløyfen limes deretter på Callaen.

Klistremerket "innbydelse" i gull, limes på nederst til høyre. Du kan også trykke på deres eget monogram o.l. f.eks øverst til høyre. Inne i innbydelsen limes det på et hvitt litt tykt papir, der skriften i innbydelsen er printet på. Klipp til med kantsaks. Et bånd knyttes rundt innbydelsen (i bretten) og 2 gullringer knyttes igjen på (slik at de henger innvendig).

Vi har også planer om å kjøpe confetti, gullhjerter, som legges inne i innbydelsen når de pakkes i konvolutten. Når mottaker åpner, detter hjertene ned i fanget.....

Bordkort

Bordkortene blir nesten helt like. Callaen og gullringene til disse er mindre enn de som benyttes til innbydelsen. Navnet til gjesten skrives på et hvitt litt tykt papir m/ gullpen, som klippes til med kantsaks og limes på selve pappen som brettes som vanlig bordkort.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning