Ny tilleggspakke til The Sims 2

1.mars kom den nye tilleggpakken til The Sims 2 ut i butikkene. Nå får du 4 årstider, flere karrierer, aktiviteter og klær. Grafikken er også forbedret.

Publisert Oppdatert
At tilleggspakken heter "Årstider" sier vel det meste. Mens det tidligere har vært særdeles stabilt og fint klima, kan du oppleve både snø, regn og stormer. Dette gir Simmene mulighet til å drive med helt nye aktiviteter og samtidig kan de selvsagt pådra seg både solstikk og kuldeskader.

Aktiviteter

Ettersom årstidene skifter vil gruppeaktivitetene forandre seg også. Om vinteren kan simmene lage snømenn og gå på skøyter og om sommeren kan de bade eller kaste ball.

Nye klær

Selvsagt må man kle seg etter årstiden og derfor får simmene nye klær som passer til all slags vær.

Nye karrierer

Jobb og karriere er jo viktig for simmene, både for å tjene penger og for å utvikle seg. Med den nye tilleggspakken får de mulighet til å utforske 6 nye yrker. Selvsagt dukker det også opp nye belønninger som følger med yrkene.

Forbedret grafikk

Ettersom årstidene byr på helt nye fenomener som f.eks snøstormer, så vil spillet se litt annerledes ut. Helt ny, og bedre, grafikk gir både den nye og de tidligere tilleggspakkene et helt nytt uttrykk.

Om du vil lese mer eller se screenshots av "Årstider", så kan du besøke thesims2.no.

Foto: www.thesims2.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning