Neverland i Storbritannia?

Michael Jackson sier han har planer om å bygge et helt nytt Neverland, men denne gangen utenfor USA. Nå er det nemlig England som får besøk av superstjernen..

Publisert Oppdatert
Sangeren er i følge avisen the Daily Mirror på utkikk etter et nytt luksushjem i eller rundt London, og samtidig skal han være på utkikk etter et større sted i Skottland eller Irland, der han kan bygge et nytt Neverland.

Jackson, som for tiden bor i Bahrain, inngikk for halvannen måned siden en avtale med sine långivere for å hindre å gå konkurs, og han blant annet refinansierte han et lån på 200 millioner dollar.

Det var under rettsaken mot Michael at det kom fram at han skylder flere hundre millioner dollar, og at han ikke klarer å betjene lånene. Det kom også fram at Jackson har et årlig forbruk på 35 millioner dollar, mens han årlige inntekter bare er på 12 millioner. Nå skal Jackson være i siget igjen, og han vil begynne med å flytte til England.

-Jeg er i London i et par dager for å gjøre forretninger, og jeg liker meg godt. Jeg ser etter et sted å bo, jeg har alltid likt England, og jeg simpelten elsker fansen her, sier Michael.

Etter at Michael ble anklaget for å ha forgrepet seg på barn gikk det brått nedover. I desember i fjor meldte medier at Michael ble funnet livløs etter en overdose av alkohol og piller, og at familien fryktet at han ville ta sitt eget liv.

Nå skal alt derimot gå så meget bedre, skal vi tro Michael Jackson selv.

-Jeg har det bra, og jeg jobber med et nytt album, sier stjernen til the Daily Mirror.

Foto: dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning