Nettshopping

Det er penger å spare på nettshopping, hvis man ikke impulshandler selvfølgelig. Og hva er vel bedre enn å slippe kø og mas i butikken?

Publisert Oppdatert
Det er ikke skummelt å handle på nett lenger. Og vi bruker nettbutikkene oftere og oftere. Klær, elektronikk, make-up og en hel masse andre ting blir kjøpt på nett.
Varene kommer rett hjem til deg eller hentes på postkontoret.

Sjekk prisene før du handler

Prisene varierer også i nettbutikkene. Det kan være lurt å sjekke flere nettbutikker når du skal kjøpe noe.
For å finne frem til de beste prisene kan f.eks Kelkoo være til hjelp.
Men stol ikke blindt på at den rimeligste nettbutikken dukker opp her heller.

Toll

Vær oppmerksom på at du må betale toll for varer du bestiller fra utenlandske nettbutikker, dersom varen koster er enn 200 kroner. Om du skal kjøpe flere artikler som koster mindre enn 200 kroner hver for seg, så kan det absolutt være lønnsomt å bestille i flere omganger.

Betaling

Det enkleste er å betale varen(e) med VISA eller kredittkort. Men mange nettbutikker har også mulighet for å bruke paypal eller å sende varen med oppkrav/faktura.

Leveringstid

Som regel opplyser nettbutikkene hvor lang leveringstiden er. Men regn med at det tar noen dager ekstra. Særlig om varen må fortolles. Og i desember kan det også bli en del forsinkelser, både fra nettbutikkene og posten. Kjøp julegavene i god tid, så slipper du ubehagelige overraskelser.

Kvinneguiden er et greit sted å starte når du skal finne nettbutikkene

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning