Narnia II utsatt

Disney har flyttet premieredatoen på den neste Narnia-filmen, "Prins Caspian" et halvt år, fra julen 2007 til sommeren 2008 på grunn av kræsj med filmen "The Water Horse".

Publisert Oppdatert
Årsaken til flyttingen er dato-krasj. Columbia Pictures har bestemt seg for å ha premiere på sitt familie-eventyr "The Water Horse" 8. desember neste år. I utgangspunktet skulle "Legenden om Narnia - Prins Caspian" ha premiere 14. desember. For å unngå at de to filmene spiser opp markedet for hverandre, har Disney flyttet premieren til sommeren 2008. Begge filmene blir produsert av Walden Media.

Sony ville flytte

- Columbia-eier Sony og Walden Media ville ha "The Water Horse" på den datoen, og det beste vi kunne gjøre var i grunnen å flytte hele premieren frem til sommeren, forteller vise-president i Disneys PR-avdeling, Dennis Rice.

I den neste Narnia-filmen møter vi nok en gang Prevensey-barna, men denne gangen er de på en øy i fantasiverdenen. De må slå seg sammen med løven Aslan og Prins Caspian i motstandskampen mot den onde Kong Mirax.

Skotske egg

"The Water Horse" handler om en 12 år gammel gutt som finner et mystisk egg på det skotske høylandet under andre verdenskrig. Filmen er basert på en bok av Dick King Smith.

Les mer om kultur på kulturo.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning