Vis frem bena

Sommertid er tiden for bare ben. For å vise de frem, må de pleies. Slik gjør du!

Publisert Oppdatert
Shortsmoten er hottere enn noen gang, dermed er det trendy å vise frem bena. Og selv om du ga bena en skikkelig service før sesongen startet er det kanskje på tide med en ny pleierunde, før du er helt klar for en sensommer i shorts.

Slik gjør du

Peeling i dusjen

Først og fremst handler det om å forberede bena skikkelig. Det gjør du i dusjen med en god peeling som faktisk funker. Finn din favoritt i testen vår!
  • Bruk god tid og ha gjerne en vaskeklut til å ta peelingen på mens du skrubber bena i myke sirkelbevegelser til du føler at huden er myk og fresh.
  • Etter en runde med peeling er det viktig å supplere med ny fuktighet til huden. Påfør bodylotion på bena, ønsker du ekstra sommerglød, kan du bruke en bodylotion med selvbruningseffekt.
  • Du finner også bodylotions med ekstra skimmer som du kan bruke som en foundation på legger og lår.

Les også: Få lekre legger

Les også: Sommerglatte ben

Les også: Få silkemyke leggerShortstid

Så handler det om å finne shortsen du føler deg mest komfortabel i. Her må du egentlig bare prøve deg frem. Hvor kort føler du at shortsen kan være på deg? Hvis du ønsker å skjule problemområder, finn en shorts som dekker ned til midten av lårene eller ned til knærne.

Du finner også shortser med høyt liv som er både elegante og behagelige på varme sommerdager.

Er shortsen veldig kort, gjelder det å balansere looken slik at det ikke blir for mye av det gode. Kombinere da med en lang og løs topp og flate sko. Hotpantslook i høye hæler er sjelden flatterende uansett hvilken kropp man har.

Ben220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen