Virtuell frisør

Begynner sommerfrisyren å ha utspilt sin rolle, og kanskje er det på tide med et frisørbesøk igjen? Hva med å bruke nettet til å prøve ut diverse frisyrer før du bestiller time?

Publisert Oppdatert
Sommer, sol og saltvann tærer på lokkene, og selv om saltvannsfrisyren ser fresh ut i sommermånedene er det kanskje på tide å bestille en frisørtime. Men hvordan skal du klippe deg?

Thehairstyler.com er en tjeneste som lar deg laste opp ditt eget bilde, for å så teste ut ulike frisyrer. Du kan også velge å bruke en av modellene på siden. Når du har valgt bilde kan du velge stil, farge, tekstur og lengde på frisyren. Mulighetene er enorme, og du får opp hundrevis av sider med valg innenfor hver kategori. Av stiler kan du velge «hverdagslig», «kjendis», «herre», «formell/brud», «klassisk», «alternativt» og til og med «dreadlocks». Totalt tilbyr siden over 5000 hårfrisyrer og 53 farger.

Hvis du ikke ønsker å bruke et bilde kan du allikevel få en online «konsultasjon» som beskriver hva slags hårfrisyre du burde satse på. Ved å blant annet velge hudfarge, ansiktsform, ansiktsform, hårlengde og alder får du vite hva slags frisyre som passer deg best, og ikke minst hvilke du bør holde deg unna.

Tips og triks følger med

I tillegg har siden et stort utvalg av artikler som kan hjelpe deg med alt innenfor hår og styling, blant annet hvordan man bruker en glattetang, hva slags frisyre som best matcher brillene dine, og hvilke trender som er i vinden akkurat nå.

Det beste med tjenester er kanskje den raske servicen hvis du lurer på noe. Vi sendte to mailer, og fikk hjelpsomme svar på begge to innen kort tid.

Siden krever registrering for full tilgang, men «konsultasjonen» og en demoversjon av frisyrevelgeren er tilgjengelig for alle. Registreringen koster 14.95 $. Da har du tilgang i tre måneder. Om du ønsker å være medlem etter disse tre månedene må du betale på nytt, men da har du kanskje vært hos frisøren alt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning