Viktor & Rolf for H&M

Hennes & Mauritz fortsetter suksessen med å hanke inn kjente designere. 9 november kommer kolleksjonen designet av Viktor & Rolf i butikkene.

Publisert Oppdatert
Lanseringsdatoen for Viktor & Rolfs etterlengtede høstkolleksjon for H&M nærmer seg med stormskritt, og budsjettbevisste motejunkies gleder seg vilt.

Viktor & Rolf er anerkjent og beundret i profesjonelle motekretser og blant fashionistas, men er for den generelle befolkningen nok litt mindre kjente enn Karl Lagerfeld og Stella McCartney, som har stått for de tidligere kolleksjonene.

- Viktor & Rolf er særdeles anerkjent innenfor den internasjonale moteverdenen, men er foreløpig forholdsvis ukjent for andre. Dette vil definitivt få en slutt på anonymiteten, sier Tim Blanks hos style.com.

Kolleksjonen består av 35 kvinneplagg og 25 herreplagg. I tillegg vil duoens kolleksjon også inneholde høstens viktigste accesoarer.

- Viktor & Rolfs design ser enkel ut, men er det slett ikke. Det er massevis av skjulte detaljer som diskret og oppfinnsomt er lagt til på en moderne måte, sier den britiske moteredaktøren Charlotte Stockdale.

Coctailkjoler og jeans

Kolleksjonen skal være en blanding av elegante selskapsplagg og casual hverdagsmote. Coctailkjoler og dresser for begge kjønn er en viktig del av kolleksjonen, men også jeans og strikkede plagg.

Fargespekteret går fra mørk grønn til bringebærrød, via sort, hudfarget og grått i damekolleksjonen, og sort, mørk grønn, grått og offwhite i herrekolleksjonen. Klærne er laget i ull, bomull, silke og angora.

- Vi har valgt Viktor & Rolf fordi de er veldig kreative og forholder seg ganske lekne til mote. H&M ønsker alltid å overraske sine kunder, sier kommunikasjonsansvarlig Guro Forseth for H&M Norge til Næringsliv24.

Det er ikke kjent hvilke butikker i Norge som får inn klærne, men trolig vil de samme butikkene som fikk inn Lagerfeld og McCartney-kolleksjonene få inn Viktor & Rolfs klær. Totalt vil cirka 250 butikker verden over få inn klærne, som er i butikk fra 9 november. i_198818 i_198819

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning