Vestlig!

Nå skal du blande street med sekretær og kle på deg vest. Sjekk bilder!

Publisert Oppdatert
Det er på tide å pynte opp stilen din. Det morsomme er at det ikke skal mer til enn en vest utenpå en ellers så kjedelig topp eller skjorte!

Flere varianter

Vesten kommer i mange farger og fasonger, men den sikreste vinneren er kanskje den enkle svarte som passer fint til en hvit crepeskjorte eller en gråmelet topp.

Men vesten kan være kort med snitt rett under bysten, lang og strikket under hoftene, eller innsvingt i livet med klassisk vri. Egentlig går vesten til de fleste antrekk både bukse og skjørt, men toppen under bør være smal og helst lengre enn vesten, unngå for vide tunikaer.

Lett blanding

Høstens lag på lag mote sprer seg over de fleste breddegrader og hyller det glade 80-tallet! Vesten er et perfekt eksempel på dette, og med et ganske så grått antrekk kan "smykket" utenpå pynte opp de vanlige hverdagsplaggene til noe mye mer classy.

Vesten kan også kjøpes i hel ullvariant uten åpning fremme, og butikkene fylles i disse dager opp med gensere uten ermer både ensfargede og med ruter.

Vest til fest

Dette festhalvåret går vi flere julebord i møte og nyttårsaften og andre feiringer står ved døren. Da glir du rett inn på festen med vesten!

Men for all del; bruk gjerne vesten i hverdagen, kombinere med farger som hvit, beige, marineblå, rust, brun, dongeri eller svart.

Ta en titt på smakebitene fra asos.com og la deg inspirere:Årets vestemote:

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning